ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε Βελεστίνο, Σκόπελο και Σέσκλο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Η ενημέρωση από το βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κι εκ νέου υποψήφιο, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο
Σε Βελεστίνο, Σκόπελο και Σέσκλο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Το Βελεστίνο επισκέφθηκε (1/7) ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία μαζί και με άλλους υποψηφίους και στελέχη.

Συζήτησε με τους ανθρώπους για τα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και τους ενημέρωσε για τις θετικές πολιτικές της κυβέρνησης τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παράδειγμα τέτοιων πολιτικών, είναι η αποτελεσματική απορρόφηση του ΠΑΑ 2014-2020 και η αξιοποίηση του ώστε να χρηματοδοτηθούν δράσεις για τους νέους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τις εναλλακτικές καλλιέργειες, η έκπτωση φόρου (αφορολόγητο έως 9.550 ευρώ) στο πραγματικό εισόδημα των αγροτών, η κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους συνεταιρισμένους αγρότες και τους συνεταιρισμούς, είναι παραδείγματα της πολιτικής μας βούλησης για πραγματική παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου και ενίσχυση της περιφέρειας.

Την Τρίτη, ο Βουλευτής επισκέφθηκε και πάλι το όμορφο νησί της Σκοπέλου, όπου συνομίλησε με τους ντόπιους, τους μαγαζάτορες, τους εμπόρους για τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους. Όπως τόνισε ο Βουλευτής το Μεταφορικό Ισοδύναμο, που μειώνει το κόστος μετακίνησης των κατοίκων των νησιών και μεταφοράς των εμπορευμάτων τους, όπως και ότι η αποτελεσματική ακτοπλοϊκή σύνδεση των Σποράδων μεταξύ τους και με το λιμάνι του Βόλου βοηθούν στην ανάπτυξη του νησιού και στην έμπρακτη ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη του Βουλευτή στο Σέσκλο, που αποτελεί ένα από τους αρχαιότατους νεολιθικούς οικισμούς της Θεσσαλίας και έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας μας.  Εκεί συνομίλησε με τον κόσμο, τους απλούς ανθρώπους και τους κατοίκους της περιοχής για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους. Όπως τόνισε ο Βουλευτής: "Στις ερχόμενες εκλογές δεν πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο παλιό, που άφησε την οικονομία ριμαγμένη και τους ανθρώπους αβοήθητους στην κρίση. Στις ερχόμενες εκλογές θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, μαζί με αυτούς που με θυσίες και κόπο κράτησαν τη χώρα όρθια και την έβγαλαν από την περιπέτεια της κρίσης, με αυτούς που νοιάστηκαν για τους πολλούς. Με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία".