ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τις παραστάσεις στο "Βαγγέλης Παπαθανασίου"

Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις που παρουσιάζονται στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου»
Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τις παραστάσεις στο "Βαγγέλης Παπαθανασίου"

Ενημερώνουμε το κοινό ότι τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00 -14:00 θα πωλούνται εισιτήρια στο ταμείο του θέατρου μόνο για την  παράσταση αφιέρωμα «Βαγγέλης Παπαθανασίου»-«Ο Έλληνας που ξεπέρασε τα όρια του πλανήτη και έγινε άστρο» που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9μμ και για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη  που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης 9μμ, με τιμή εισιτηρίου 2€.

Για τη διευκόλυνση των πολιτών στο ταμείο του θεάτρου, ο προσφορότερος τρόπος προσέγγισης είναι από την πλευρά του Δημαρχείου.    

Για όλες τις υπόλοιπες παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Εισιτήρια θα διατίθενται μόνο μέσω της πλατφόρμας  www.ticketservices.gr.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα φέρουν εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση στην είσοδο του θεάτρου. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια από την πλατφόρμα πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων πρέπει να φέρουν τη σήμανση γραμμωτού κώδικα (barcode), ειδάλλως δεν θεωρούνται έγκυρα. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του ticketservices. 

Για την ομαλή είσοδο των θεατών στο χώρο του θεάτρου συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση τους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα www.doepap.gr  στο πεδίο: Πολιτισμός  - προσεχείς εκδηλώσεις.