ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τα αδέσποτα στον Αλμυρό

Η προκαταρκτική διατάχθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε πατέρας 12χρονου παιδιού, το οποίο δέχτηκε επίθεση στις 3 Δεκεμβρίου
Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τα αδέσποτα στον Αλμυρό

Μετά την επίθεση σε 12χρονο που αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελία του Βόλου -και δεν είναι η πρώτη -για τις αγέλες αδεσπότων στον Αλμυρό. Η προκαταρκτική διατάχθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε πατέρας 12χρονου παιδιού, το οποίο δέχτηκε επίθεση στις 3 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την μήνυση που κατατέθηκε, το παιδί μόλις βγήκε από το σπίτι του δέχτηκε την επίθεση από τα αδέσποτα και τραυματίστηκε σε χέρια και κεφάλι. Αμέσως οι γονείς του άκουσαν την φασαρία έξω από το σπίτι έξω από το σπίτι και έδιωξαν τα σκυλιά, μεταφέροντας το παιδί τους στο Κέντρο Υγείας, για να διαπιστωθεί πως δεν χρειαζόταν περαιτέρω περίθαλψης με μεταφορά στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που είχε καταγράψει το περιστατικό, ο 12χρονος μαθητής του δημοτικού βγήκε για να παίξει. Μόλις άνοιξε όμως την εξώπορτα του σπιτιού του, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Αλμυρού, βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερα αδέσποτα, τα οποία του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Αφού τον πέταξαν κάτω άρχισαν να του σκίζουν τη φόρμα, με το παιδί σε κατάσταση σοκ να κλαίει και να καλεί σε βοήθεια.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλμυρού και ο δήμαρχος θα δώσουν καταθέσεις για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και θα διερευνηθεί το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή του Αλμυρού το πρόβλημα των αδέσποτων είναι ιδιαίτερα οξύ, με την δημοτική αρχή να έχει δεχτεί σφοδρή κριτική στο ζήτημα της διαχείρισης και αντιμετώπισης του προβλήματος.