ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διαμαρτυρίες για το «σφράγισμα» εξόδου στο ύψος της Χλόης

Η εταιρεία διαχείρισης πριν από 20 περίπου ημέρες αποφάσισε να κλείσει τη συγκεκριμένη έξοδο, για λόγους ασφαλείας.
Διαμαρτυρίες για το «σφράγισμα» εξόδου στο ύψος της Χλόης
Επιβάτες με κίνδυνο να τραυματιστούν πηδούν σύρματα για να έχουν πρόσβαση στην εθνική οδό

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ από τον Ταχυδρόμο

Σωρεία διαμαρτυριών σε επιβάτες αλλά και επαγγελματίες οδηγούς προκαλεί το «σφράγισμα» της εξόδου στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, στο ύψος της Χλόης, καθώς πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση στους παρακαμπτήριους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένοι να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα επιπλέον, να πληρώσουν τα ενδιάμεσα διόδια στο ύψος του Βελεστίνου, εάν και εφόσον θέλουν να προσεγγίσουν την εθνική οδό και το συγκεκριμένο σημείο του πάρκινγκ περιμένοντας λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για να επιβιβαστούν σ’ αυτά.

Η εταιρεία διαχείρισης πριν από 20 περίπου ημέρες αποφάσισε να κλείσει τη συγκεκριμένη έξοδο, για λόγους ασφαλείας.

Μέχρι πρότινος πολλοί επιβάτες επέλεγαν να περιμένουν στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να έχουν άμεση πρόσβαση και να μπορούν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ που διέρχονταν την Εθνική οδό.

Όπως λένε εκείνοι που διαμαρτύρονται, τώρα για να γίνει αυτό θα πρέπει να διανύσουν αρκετά χιλιόμετρα μέχρι το ύψος του χωριού Μεγάλο Μοναστήρι, να συνεχίσουν από τον παρακαμπτήριο και για να έχουν ξανά πρόσβαση στην εθνική οδό θα πρέπει απαραιτήτως να πληρώσουν τα πλευρικά διόδια, στο ύψος του Βελεστίνου.

«Υπάρχουν άνθρωποι που πηδούν τα σύρματα που έχουν ορθωθεί για να μπορέσουν να προσεγγίσουν το πάρκινγκ στο συγκεκριμένο σημείο, γιατί θέλουν να αποφύγουν να πληρώσουν τα πλευρικά διόδια. Το θέμα δεν είναι απλό. Πρέπει η εταιρεία διαχείρισης της ΠΑΘΕ να το εξετάσει εκ νέου», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επαγγελματίας αυτοκινητιστής από την περιοχή.