ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ Μαγνησίας

Εκ νέου υποψήφια στις εκλογές η Νάνσυ Καπούλα
Έκοψε την πίτα του το ΤΕΕ Μαγνησίας

Πλήθος μηχανικών και επισήμων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση κοπής πίτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/1), στο κτήμα «Φίλια Γη».

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Εκ νέου υποψήφια στις εκλογές του ΤΕΕ Μαγνησίας η Νάνσυ Καπούλα


Στην ομιλία της η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας, κ. Νάνσυ Καπούλα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τις εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για ολοκληρωμένο σχέδιο ανοικοδόμησης και ανασυγκρότησης στη Μαγνησία μετά τις καταστροφές από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias και στην κοινοποίηση των προσωρινών αναδόχων των μελετών για όλους τους δήμους της χερσαίας Μαγνησίας, αναφορικά με την επαναοριοθέτηση των οικισμών στο Πήλιο.

Εκ νέου υποψήφια στις εκλογές του ΤΕΕ Μαγνησίας η Νάνσυ Καπούλα


Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν η Υφυπουργός Παιδείας, κ. Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Μαγνησίας, κ. Χρήστος Μπουκώρος και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας – Βορείων Σποράδων, κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου. Παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιπεριφερειάρχες, κ.κ. Γιάννης Αναστασίου και Απόστολος Καναβός, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Χρύσα Τσαγανού, ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ και Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κ. Μπάμπης Σιάτρας, ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, κ. Μιχάλης Μιτζικός, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Χαράλαμπος Μπιλλίνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και Γιάννης Τέας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κ. Νίκος Παπαπέτρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, κ.κ. Φωτεινή Κοκκινάκη και Νίκος Μόσχος, η πρώην υφυπουργός, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρώην βουλευτής Παύλος Μαρκάκης, οι πρώην δήμαρχοι, κ.κ. Πάνος Σκοτινιώτης και Ελένη Λαϊτσου, ο Πρόεδρος του ΟΛΒ, κ. Σωκράτης Αναγνώστου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου, κ. Χρήστος Βενέτης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ. Κώστας Ματσιόλης, ο προέδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας, κ. Γιάννης Κόνσουλας, οι εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ.κ. Ερασμία Καλαφάτη και Παναγιώτης Σαράφης, ο εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, κ. Θωμάς Χαβδούλας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ Μαγνησίας, κ. Αλέκος Καμπύλης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Ν.Δ., κ. Νίκος Αθανασάκης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, κ. Γιάννης Κηπουρός, η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κ. Άσπα Γοσπονδίνη, οαντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ. Βασίλης Βενέτης, o εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Θανάσης Γκίκας, πρόεδροι των κλαδικών συλλόγων του ΤΕΕ Μαγνησίας και εκατοντάδες μηχανικοί.

Εκ νέου υποψήφια στις εκλογές του ΤΕΕ Μαγνησίας η Νάνσυ Καπούλα
Εκ νέου υποψήφια στις εκλογές του ΤΕΕ Μαγνησίας η Νάνσυ Καπούλα

πηγή: ertnews.gr