ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας με την αντιπεριφερειάρχη

Συνάντηση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας με την αντιπεριφερειάρχη

 

Κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας αποτελούμενο από τους Α. Καλαμαρά, Π. Σκάγιαννη, Γ. Σταμπουλή και Α. Χρυσάφη, την Δευτέρα 22/01/2024 πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων κα Άννα Μαρία Παπαδημητρίου.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, από την πλευρά της κα Παπαδημητρίου επισημάνθηκε η διάθεση επιτάχυνσης των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, καθώς και η βούληση για τη συνολικότερη αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Η Νέα Αριστερά Μαγνησίας δεσμεύθηκε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα σταθεί αρωγός σε όλες τις δημιουργικές προσπάθειες της νέας Περιφερειακής Αρχής. Σε πνεύμα κριτικής συμβολής, κατανοώντας τις αντικειμενικές δυσκολίες και τις χρόνιες παθογένειες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, η Νέα Αριστερά θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε η Μαγνησία να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει στην ελληνική πραγματικότητα.

Τέλος, η κα Παπαδημητρίου και τα μέλη της Νέας Αριστεράς αντάλλαξαν ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα και στη νέα πολιτική προσπάθεια.