ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο - Προσκλητήριο Νίκης Γ. Ξηραδάκη

Ευχαριστήριο - Προσκλητήριο Νίκης Γ. Ξηραδάκη

Φίλες και Φίλοι

Αγωνιστήκαμε μαζί, για να πετύχει η Νέα Δημοκρατία μεγάλη νίκη στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Η πρώτη αυτή νίκη ήταν ο προπομπός της επερχόμενης νίκης στις Εθνικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής 7 Ιουλίου 2019.

Συναντηθήκαμε στο δρόμο, στη δουλειά, στο χωράφι, στο πλοίο, στο λιμάνι, στην καφετέρια, στο σπίτι. Συνομιλήσαμε, ανταλλάξαμε ιδέες, καταθέσαμε προτάσεις, συμφωνήσαμε ακόμα και διαφωνήσαμε. Όλοι μας όμως έχουμε έναν κοινό σκοπό, να πάει η πατρίδα μας μπροστά, να έρθουν επενδύσεις στην χώρα, να ιδρυθούν νέες επιχειρήσεις και να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Έτσι οι Έλληνες θα μπορέσουν να χαράξουν τη δική τους Στρατηγική και να επανέλθουν στην υγιή επιχειρηματικότητα που θα τους γεμίσει ξανά με αξιοπρέπεια σε περιβάλλον ευημερίας, ασφάλειας και αισιοδοξίας.

Αυτός είναι ο σκοπός μας και γι’ αυτόν θα συνεχίσουμε τον αγώνα στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Θα σηκώσουμε πάλι την σημαία ψηλά και θα προσπαθήσουμε να βγει η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

Σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί και για τον νέο αγώνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δεκάδες χιλιάδες ψήφοι που έλαβα στις Ευρωεκλογές με την δική σας υποστήριξη με κατέταξαν σε υψηλή θέση και ανέδειξαν τη Μαγνησία ως μία ισχυρή δύναμη της παράταξης. Σας καλώ λοιπόν να επαναλάβετε αυτή τη δυναμική και να στηρίξετε το γεμάτο άξιους υποψηφίους ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, δίνοντας εκ νέου τον παλμό σε όλη την Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Γιώργος Κων. Ξηραδάκης