ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε Αργαλαστή, Σούρπη, Μιτζέλα και στη Διεύθυνση της Α’Βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας  

Η ενημέρωση από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κι εκ νέου υποψήφιο, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε Αργαλαστή, Σούρπη, Μιτζέλα και στη Διεύθυνση της Α’Βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας   

 

Το κεφαλοχώρι της Αργαλαστής επισκέφθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στις 03/07/2019, μαζί με άλλους υποψήφιους βουλευτές και στελέχη. Εκεί έγινε δημιουργική κουβέντα με τους ανθρώπους για όσα μαζί πετύχαμε την τελευταία τετραετία και για όσα θέλουμε ακόμα να καταφέρουμε. Για τον Βουλευτή "η έμπρακτη, απτή διευκόλυνση της καθημερινότητας των απλών ανθρώπων που σήκωσαν το δυασανάλογο βάρος της κρίσης και που "έβαλαν πλάτη" για να βγει επιτέλους η χώρα από τη δημοσιονομική προσαρμογή των μνημονίων, η μεγαλύτερη δυνατή ανακούφισή τους, είναι ο στόχος μας".

Στις 04/07/2019 ο βουλευτής βρέθηκε στα όμορφα χωριά της Σούρπης και της Μιτζέλας (Αμαλιάπολη). Συζήτησε με τους ντόπιους για όλα όσα τους απασχολούν, αλλά και για τις πολιτικές της κυβέρνησης που άφησαν ένα θετικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα των ανθρώπων τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε ο Βουλευτής "όλα αυτά που με κόπο και θυσίες κατακτήσαμε, δεν πρέπει να χαθούν".

Στη συνέχεια, μετά τις ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις σε Ράδιο MARCONI, Ράδιο ΕΝΑ και Ράδιο ΒΕΡΑ το πρωί στις 05/07/2019 και στον περιορισμένο χρόνο που είχε, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Α’Βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, όπου και συναντήθηκε με το Διευθυντή κ. Γιώργο Πολύζο. Συνομίλησαν για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που πάρθηκαν την τελευταία τετραετία για την ενίσχυση της Α’Βαθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το Βουλευτή, "οι έγκαιρες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών με την έναρξη του σχολικού έτους, η παροχή κινήτρων, με διπλασιασμό μορίων, για όσους εκπαιδευτικούς αναλαμβάνουν υπηρεσία στα νησιά, η θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής Δίχρονης Προσχολικής Εκπαίδευσης με την ταυτόχρονη χρηματοδότηση 4 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες στέγασης των νηπιαγωγείων, η τοποθέτηση ψυχολόγων σε 1.500 Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, είναι πολιτικές που στηρίζουν έμπρακτα την Α’Βαθμια εκπαίδευση και αναβαθμίζουν συνολικά το ρόλο της Δημόσιας Παιδείας στη χώρα".

Όπως τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής "στις εκλογές της 7ης Ιουλίου δεν ξεχνάμε ποιοι έφεραν τη χώρα στη χειρότερη θέση της μετά τη μεταπολίτευση. 

Δεν ξεχνάμε και ποιοι, με τη βοήθεια του λαού προσπάθησαν, συμμάζεψαν τη ριμαγμένη οικονομία και έδωσαν στη χώρα ξανά αληθινή προοπτική.

Ας μην τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πάλι πίσω!!

Ψηφίζουμε ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία!!".