ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Οι εγγραφές για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου, για τον αγώνα που όλη η πόλη θα γιορτάσει στις 7 Απριλίου, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Γονείς, έφηβοι και παιδιά θα τρέξουν στη διαδρομή που τους ταιριάζει, ή και όλη μαζί η οικογένεια, μαζί με 2.000 δρομείς, σε έναν από τους πιο όμορφους αγώνες της Ελλάδας, δίπλα στη θάλασσα, καθώς στις κεντρικές οδούς της πόλης!

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, ανακοίνωσαν ότι οι Άσπρες Πεταλούδες είναι το Ίδρυμα που θα ενισχυθεί φέτος από τον μεγάλο αγώνα της πόλης μας. Ο ΣΔΥΒ συνεχίζει όπως καθιέρωσε από το 2019 στη νέα εποχή του συλλόγου, με την ενίσχυση μέσω του Ημιμαραθωνίου, ιδρυμάτων και φορέων, όπως έγινε στους προηγούμενους αγώνες με την Κιβωτό, το Ορφανοτροφείο Βόλου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες είναι Κλειστή Περίθαλψη Αυξημένης Φροντίδας Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων, με ELOT EN ISO 9001:2015 Αρ. Πιστοποιητικού ΣΔΠ 5057.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού. Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου στη διαδρομή που πιστοποιήθηκε και μετρήθηκε επίσημα το 2022 από τη WA/ AIMS (παραλία Βόλου, οδοί Δημητριάδος, Ιάσονος, Λαμπράκη, Αργοναυτών, Πευκάκια, Αλυκές), και το πρόγραμμα είναι το εξής :

8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2024 (21,1km) ώρα έναρξης 09.30
29ο I Love Volos Run (5km) ώρα έναρξης 09.45
Volos Fun Run Παιδικός Αγώνας (500m) / ώρα έναρξης 12.15 – οι εγγραφές για τον Παιδικό Αγώνα θα γίνουν επιτόπου την ημέρα του αγώνα με δωρεάν συμμετοχή. Όλα τα παιδιά πάρουν δωρεάν το μπλουζάκι της διοργάνωσης.

Συμμετέχοντες – όριο : σύνολο 2.000 : Ημιμαραθώνιος 500, I Love Volos Run 5km 1.000, Παιδικός Αγώνας 500.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν όλες τις πλούσιες παροχές που προσφέρει ο Ημιμαραθώνιος Βόλου, επίσης αναμνηστικό t-shirt dri fit, μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα.

Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ https://bit.ly/volos24. Εναλλακτικά όσοι μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, μπορούν να κάνουν την εγγραφή στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

Το promo video του αγώνα: 

Την πλήρη προκήρυξη μπορούν να διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.voloshalfmarathon.gr. Για πληροφορίες : Παλάντζας Κώστας, τηλ 6993953012.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Συγκροτήθηκε το σώμα εθελοντών του Ημιμαραθωνίου Βόλου, και σε αυτό μπορούν να ζητούν να συμμετέχουν όσοι ακόμη θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχία της μεγαλύτερης γιορτής μαζικού αθλητισμού της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, ή επικοινωνώντας στο 6985673881 Τζανίδης Ιάκωβος και 6993953012 Παλάντζας Κώστας.

Ο αγώνας θα παρέχει σε όλους τους εθελοντές του αγώνα, ίδιες παροχές με τους αθλητές. Έτσι κάθε εθελοντής θα πάρει το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα, και θα βραβευθεί με ειδικό συλλεκτικό μετάλλιο 2024 για την προσφορά του.