ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ίδρυση λυκειακών τάξεων στο Στεφανοβίκειο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η ίδρυση λυκειακών τάξεων στο Στεφανοβίκειο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Θυμηθείτε την εισήγηση του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την ίδρυση λυκειακών τάξεων στο Στεφανοβίκειο ΕΔΩ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 &  68 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην  7η / 2024  Δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στο Βελεστίνο (έδρα του Δήμου) και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ρήγα Φεραίου, την  Τρίτη  26η Μαρτίου  2024   και ώρα 19:30,  για συζήτηση και λήψη  αποφάσεων,  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Λήψη απόφασης για απάντηση επί του εγγράφου της Β’ Βάθμιας  Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ως προς την ανάληψη δαπάνης των λειτουργικών εξόδων και διάθεσης ακριβούς χώρου στέγασης, σύμφωνα με τις προτεινόμενες από τη Β’ Βάθμια Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μεταβολές σχολικών μονάδων  στο Δήμο μας.
  2. Λήψη απόφασης για την Κήρυξη Απαλλοτρίωσης του Αρχοντικού Βαϊρα, ιδιοκτησίας κληρονόμων Αχιλλέα Βαϊρα, στην Δημοτική  Κοινότητα Καναλίων.
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση Αναμόρφωσης του ΟΠΔ 2024 του Δήμου Ρήγα Φεραίου. (Σχετική η 47/2024 ΑΔΕ).
  4. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 3ης Αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού του Δήμου Ρήγα Φεραίου έτους  2024 .  (Σχετική η 48 / 2024 ΑΔΕ). 
  5. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου & του Αναπληρωτή του (Αιρετοί) στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και Συντονιστή του  & του Αναπληρωτή του (Μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου).    

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Χαράλαμπος Στ. Πάσχος