ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Σαβελίδη οι θέσεις μας ειπώθηκαν λεπτομερώς στις συναντήσεις και στο Δημοτικό Συμβούλιο

"Δεν έχουμε ούτε να προσθέσουμε ούτε να αφαιρέσουμε το παραμικρό σ’ αυτές διότι εξαρχής αφορούσαν τη στήριξη του ΓΕΛ Βελεστίνου και όλων των μαθητών, αδιακρίτως, που φοιτούν σ’ αυτό. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τους κατοίκους του Στεφανοβικείου και όλοι μας λειτουργούμε με γνώμονα την πρόοδο των παιδιών", σημειώνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή-απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΓΕΛ Βελεστίνου προς τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Κ. Σαβελίδη οι θέσεις μας ειπώθηκαν λεπτομερώς στις συναντήσεις και στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την 02/04/2024 ενημερωθήκαμε από το σχολείο μας ότι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εστάλη ένα μήνυμα με τίτλο «Υποβολή Στοιχείων» από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας με παραλήπτη τον σύλλογό μας. Σ` αυτό μας ζητάτε να απαντήσουμε εμπεριστατωμένα σε ορισμένα ερωτήματά σας που αφορούν την ίδρυση Λυκειακών Τάξεων στο Γυμνάσιο Στεφανοβικείου. Με έκπληξή μας το ίδιο μήνυμα το διαβάσαμε τόσο στον ηλεκτρονικό όσο και στον έντυπο τύπο της ευρύτερης περιοχής μας πριν δώσουμε τις απαιτούμενες εξηγήσεις.

Για τον λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις του συλλόγου μας ειπώθηκαν λεπτομερώς τόσο στη συνάντηση στα γραφεία σας παρουσία της υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, από κοινού με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όσο και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου μας στην οποία και παραβρέθηκαν μέλη του συλλόγου μας. 

Δεν έχουμε ούτε να προσθέσουμε ούτε να αφαιρέσουμε το παραμικρό σ’ αυτές διότι εξαρχής αφορούσαν τη στήριξη του ΓΕΛ Βελεστίνου και όλων των μαθητών, αδιακρίτως, που φοιτούν σ’ αυτό. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με τους κατοίκους του Στεφανοβικείου και όλοι μας λειτουργούμε με γνώμονα την πρόοδο των παιδιών.

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο σχολικής χρονιάς στους μαθητές όλων των σχολείων και καλή συνέχεια στα υπηρεσιακά σας καθήκοντα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων ΓΕΛ Βελεστίνου.