ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από τον Ιπποκράτη έως το σήμερα... Πώς φαντάζομαι την Ιατρική

Έναρξη 8ου Εθνικού Διαγωνισμού του ΔΜΠΣ ΠΦΥ και της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΓΝΛ
Από τον Ιπποκράτη έως το σήμερα... Πώς φαντάζομαι την Ιατρική
Αγαπητοί συμμετέχοντες των προηγούμενων Εθνικών διαγωνισμών με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε και φέτος να συμμετάσχετε στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό με τίτλο "Από τον Ιπποκράτη έως το σήμερα ... Πως φαντάζομαι την Ιατρική".

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Έλληνες – Κύπριοι πολίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού είτε Ενήλικες ανεξαρτήτου Ηλικίας είτε ανήλικοι που συνυπογράφουν την αίτηση συμμετοχής οι γονείς τους. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφραστούν είτε με κείμενα είτε να απεικονίσουν καλλιτεχνικά με τη «γλώσσα» της ζωγραφικής την ιδέα τους η οποία θα είναι βασισμένη στον τίτλο του φετινού διαγωνισμού και μπορούν να επιλέξουν όποια ενότητα επιθυμούν από όσες περιγράφονται στον τίτλο. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν και διαφορετικές μορφές όπως είναι φωτογραφία – κολάζ, σύντομο βίντεο 20`` κ.α. 

Με χαρά θα περιμένουμε τις συμμετοχές σας για την δημιουργία του νέου δωρεάν για όλους ebook το οποίο θα παρουσιαστεί στο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο "Ημέρες Πνευμονολογίας" τον Οκτώβριο του 2024 στην Λάρισα.