ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήρια Δήλωση Φωτεινής Δ. Κοκκινάκη

Ευχαριστήρια Δήλωση Φωτεινής Δ. Κοκκινάκη

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι.

Οι πολίτες μίλησαν με τη χθεσινή τους ψήφο και η επιλογή τους δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως σεβαστή.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους και όλες εσάς που με εμπιστευτήκατε, σταθήκατε δίπλα μου και με στηρίξατε και μαζί παλέψαμε για κάτι καλύτερο. Σ` αυτή την πορεία είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους και αισθάνομαι τυχερή γι` αυτό.

Θέλω ακόμη να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου, γιατί όλοι μαζί φέραμε ένα υψηλό ποσοστό για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία. Και ιδιαιτέρως τον Αλέξανδρο και την Κατερίνα για την ανάδειξή τους, ευχόμενη και στους δύο μία γόνιμη κοινοβουλευτική θητεία.

Στις χθεσινές εκλογές η ΝΔ πέτυχε μία μεγάλη νίκη. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες, όχι μόνο δεν υπέστη συντριβή, όπως πολλοί επιθυμούσαν και καταστροφολογούσαν, αλλά αναδείχθηκε σε κυρίαρχη δύναμη συσπείρωσης στον προοδευτικό χώρο.

Είμαι βέβαιη ότι στην νέα πορεία που μας έδειξαν οι πολίτες που μας στήριξαν θα συναντήσουμε νέους φίλους, συντρόφους και εμπειρίες και θα συνδιαμορφώσουμε μια πιο αισιόδοξη προοπτική για το αύριο του χώρου και του τόπου μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ με όλους τους προοδευτικούς πολίτες θα έρθει σύντομα να διαχειριστεί τα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και αυτή τη φορά θα πρέπει να είναι πιο ώριμος και πιο έτοιμος.

Η αντίστροφη μέτρηση ήδη άρχισε.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι δίπλα σας και παρούσα σε κάθε μάχη.