ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

170 άτομα στο έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας και λεπτοσπείρωσης

170 άτομα στο έλεγχο αναπνευστικής λειτουργίας και λεπτοσπείρωσης

Με μεγάλη ανταπόκριση ολοκληρώθηκε ο έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας και λεπτοσπείρωσης. Στο Περιφερειακό ιατρείο του Αγίου Γεωργίου και των Καναλίων εξετάσθηκαν συνολικά 170 άτομα.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της   προληπτικής συμβουλευτικής παρέμβασης από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και την κινητή μονάδα της σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική Λάρισας, το ΚΕΠ υγείας του Δήμου Ρήγα  Φεραίου και το Κέντρο υγείας Βελεστίνου.  

Ευχαριστούμε τον καθηγητή κ. Γουργουλιάνη για όλη την οργάνωση και την παρουσία του στο Περιφερειακό ιατρείο Καναλίων. Επίσης  που επέλεξε και τον Δήμο μας στις δράσεις πρόληψης στη κοινότητα. Ευχαριστούμε την πνευμονολογική εταιρεία και όλους τους συνεργάτες της ομάδας για την υπέροχη συνεργασία. Επίσης τους εργαζόμενους του βοήθεια στο σπίτι που φρόντισαν για την οργάνωση των ραντεβού ώστε να υπάρχει μια σωστή ροή.

Το μήνυμά μας  ως μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας, Κεπ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου και Κέντρο υγείας Βελεστίνου, πάντα είναι, η πρόληψη σώζει και θα προσπαθούμε πάντα να ευαισθητοποιούμε την κοινότητα με τακτικούς ελέγχους τονίζοντας την αξία της!!!