ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουρνουά Μάλαμα!

Η Dream Team των Φίλων Νέων Αγίου Γεωργίου σήκωσε το τρόπαιο του 3ου Ανεπίσημου Τουρνουά της Ενοδίας στο Βελεστίνο επικρατώνας 66-59 των Underdogs σε έναν όμορφο από πολλές απόψεις τελικό που παρακολούθησαν αρκετοί μεγάλοι και μικροί φίλοι του αθλήματος
Τουρνουά Μάλαμα!
Νικητές, διοργανωτές και διαιτητές στην αναμνηστική φωτογραφία

Για 9 μέρες το Βελεστίνο και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου έζησε στη δική του "μπασκετόσφαιρα" με οχτώ συνολικά ομάδες να λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά-θεσμό για την περιοχή.

Γέμισε η αυλή του 1ου Δημοτικού

Σήμερα στον μεγάλο τελικό, η ομάδα του Συλλόγου Φίλων Νέων Αγίου Γεωργίου έκαμψε την αντίσταση των σκληροτράχηλων Underdogs ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί με έπαθλο μπασκετικά δώρα!

Οι διαγωνισθέντες μικροί φίλοι του μπάσκετ!

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων από τη Dream Team, Αλέξης Ξανθας

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες και περιμετρικά του 1ου Δημοτικού για να απολαύσει από κοντά μία ωραία αναμέτρηση.

Η Dream Team συνέχισε την παράδοση που θέλει να κατακτά ομάδα εκτός Βελεστίνου το Τουρνουά (Αρμένιο, Στεφανοβίκειο), αποτελούμενη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης από παιδιά του συλλόγου του Αγίου Γεωργίου με τη βοήθεια μπασκετάνθρωπων όπως οι Τάσσος (23 πόντους στον τελικό, Καναλιώτης, Κανούλης (39ο Τουρνουά Μπάσκετ που συμμετέχει) και Σιμάκης.

Σήμερα, συναντήσανε σθεναρή αντίσταση από τους "Κυανόλευκους" (Σπαθής, Αλεξίου, Γάρος) Underdogs που είχανε στις τάξεις του συνόλου τους Κουκουλή-Παπαδάμ.

Η ομάδα των Φίλων Νέων Αγίου Γεωργίου ετοιμάζεται να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο

Οι άξιοι φιναλίστ

Άπαντες, στο τέλος της εκδήλωσης χειροκρότησαν νικητές και φιναλίστ, τους διοργανωτές, δηλαδή το Σύλλογο Νεολαίας Βελεστίνου Ενοδία, τον Λευτέρη Πασσιά που εκτελούσε και φέτος χρέη γραμματείας αλλά και συνολικά όλες τις ομάδες που έδωσαν μπασκετικό χρώμα τον Ιούλιο στο Βελεστίνο.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Γιώργο Κίτσιο, να κάνει την απονομή στους νικητές, τονίζοντας τη σημασία της αθλητικής εκδήλωσης για την περιοχή και σχολιάζοντας πως η Περιφέρεια θα στέκεται αρωγός σε τέτοιους είδους διοργανώσεις.

Το ραντεβού ανανεώνεται πλέον για το ερχόμενο καλοκαίρι, μακάρι με ολοκληρωμένες τις παραμβάσεις που εξαγγέλθηκαν ώστε να γίνει ακόμα πιο ποιοτικό το μπασκετικό γεγονός για το Δήμο!

Όσον αφορά το Σύλλογο Νεολαίας Βελεστίνου, η επόμενη εκδήλωση που ετοιμάζει μαζί με τη νεολαία του Ριζομύλου ξεπερνά σίγουρα τα όρια ενός μπασκετικού τουρνουά και αφορά τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα την ερχόμενη Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο, για αυτό άλλωστε κατά τη διάρκεια των τάιμ άουτ ακουγότανε τραγούδια του δημοφιλούς ερμηνευτή!