ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Με βασικούς Σπαθή - Αλεξίου, 2-0 τον Ηρακλή Λάρισας

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για την ομάδα του Στεφανοβικείου απέναντι σε ένα σύνολο που θα συναντήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής
Διαγόρας: Με βασικούς Σπαθή - Αλεξίου, 2-0 τον Ηρακλή Λάρισας
Η αρχική εντεκάδα για το Διαγόρα Στεφανοβικείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φοίβος Παπαγεωργίου / Αθλητικό Βαγόνι

Στο ηλιόλουστο γήπεδο Στεφανοβικείου, ο Αλέκος Κουβελάς άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλντι μόλις στο 4ο λεπτό, σε παράβαση που κέρδισε ο Παπαγεωργίου.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (44`) κι ύστερα από σέντρα του Σπαθή από τα αριστερά, ο Καραμπούζης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0.

Ως στόπερ αγωνίστηκε ο Γιώργος Αλεξίου ενώ βασικός ήταν και ο νεαρός Σεραφείμ Τανός.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, αξίζει φυσικά να σημειωθεί η παρουσιά του "αειθαλούς", Κώστα Νεμπεγλέρα που στα 44 του χρόνια συνεχίζει να ασχολείται ενεργά με αυτό που αγαπά, δηλαδή το ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Ζιώγας): Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Αλεξίου, Α. Πρασσάς, Σπαθής, Σπ. Καραπλιάγκος, Παπαγεωργίου, Τανός, Κουβελάς, Καραμανλής, Αλαμάνης.

Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Τσιότρας, Κουτσιαρής, Καλύβας, Σιγαλάκος, Κ. Καραπλιάγκος.

Η αρχική εντεκάδα για τον Ηρακλή Λάρισας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φοίβος Παπαγεωργίου / Αθλητικό Βαγόνι

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Ντιντής, Κρίτσας, Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης, Νάστας, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Μανιώτης.

Επίσης, αγωνίστηκαν οι: Παπαγιάννης, Σπηλιώπουλος, Ριζόπουλος, Σέντζας, Χουλιαρόπουλος, Παπαδάκος, Τσαπατώρης, Αθανασιάς, Γκουλοβάγκας, Αλεξανδρής.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης με τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Νεμπεγλέρα και Σπ. Καραπλιάγκο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Φοίβος Παπαγεωργίου / Αθλητικό Βαγόνι

Διαιτητική τριάδα: Ευαγγελιάς, Σκρίμπας, Γερμάνης

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες: