ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Σαρακηνό Κουσκουρίδας και Κωνσταντέλλος

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές από το Δήμο Ρήγα Φεραίο θα συνεχισουν την πορεία τους με τη φανέλα του Σαρακηνού
Στο Σαρακηνό Κουσκουρίδας και Κωνσταντέλλος

Τρεις μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Σαρακηνός, που πιθανότατα θα κάνει κι άλλες δύο. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη απέκτησε τον Δημήτρη Κουσκουρίδα, τον Γιώργο Κωνσταντέλλο και τον Χρήστο Μπακάλη.

Ο Κουσκουρίδας έπαιζε φέτος στην Αγία Παρασκευή ως βασικός, έχοντας μέχρι στιγμής 10 συμμετοχές, και αγωνίζεται ως στόπερ και δεξιός μπακ. Είναι γεννημένος στις 4/3/2002 και ξεκίνησε από τις υποδομές του Ρήγα Φεραίου, με τον οποίον σε ηλικία 15 ετών στο προπέρσινο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέγραψε έξι συμμετοχές. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ17 της ΑΕΛ και φέτος, όπως σημειώσαμε, ήταν στην Αγία Παρασκευή.

Ο Κωνσταντέλλος αγωνιζόταν στον Αστέρα Ριζομύλου (7 ματς και ένα γκολ το πρώτο εξάμηνο στη Β’ ΕΠΣΘ), προερχόμενος από τον Ρήγα Φεραίο. Έχει γεννηθεί κι αυτός το 2002 και είναι ακραίος επιθετικός.

Ο 18χρονος αμυντικός μέσος Μπακάλης ανήκε στον Γ.Σ. Αλμυρού, χωρίς να πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Είναι φοιτητής στον Βόλο από τα Τρίκαλα κι έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΟΤ (Κ17).

Επίσης δοκιμάζεται ένας φοιτητής από τη Σπάρτη, που καλύπτει τη θέση του στόπερ, ενώ τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί Βολιώτης έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Πάντως, οι «κοκκινόμαυροι» μετρούν και μία απώλεια, καθώς αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την ομάδα ο Φίλιππος Ρουκάς.

πηγή: magnesiasports.gr