ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε και Ρουκά ο Ρήγας

Ο δεξιός οπισθοφύλακας θα φορέσει ξανά τη φανέλα των Κυανόλευκων
Απέκτησε και Ρουκά ο Ρήγας
Στη φωτογραφία, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου με τον Χρήστο Τρίγκα

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βελεστίνου "ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ"ανακοινώνει άλλη μία μεταγραφική επιτυχία που θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδα μας. Από σήμερα 13/8/2019 είναι ποδοσφαιριστής του "ΡΗΓΑ: ο 28χρονος Φίλιππος Ρουκάς, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Θησέα. Η συμβολή του στην κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα της Αγριάς ήταν σημαντική, αφού έπαιξε και στα 26 ματς, ενώ σκόραρε και τρεις φορές. Τη σεζόν 2018-2019 ξεκίνησε στον Σαρακηνό, με τον οποίο μέτρησε 13 συμμετοχές, ενώ φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Τον μήνα Ιανουάριο το τρέχοντος έτους μεταγράφηκε στην ομάδα του Τοξότη, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣΘ. Παλαιότερα είχε μία ακόμη θητεία στον Σαρακηνό, ενώ έχει αγωνιστεί και στους Πύρασο (με 44 εμφανίσεις στη Δ’ Εθνική), Ρήγα Φεραίο (δύο ματς στη Δ’ εθνική) και Εθνικό Βόλου.

Εμείς τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του "ΡΗΓΑ" και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!