ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκαναν το "ΘΑΥΜΑ" για δύο παιδιά που χρειάζονται βοήθεια

Εκαναν το "ΘΑΥΜΑ" για δύο παιδιά που χρειάζονται βοήθεια

Ένα ακόμη «θαύμα» πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, για την στήριξη της υγείας 2 μικρών παιδιών από το Βόλο, που βρίσκονται αυτό το διάστημα κάτω από την ομπρέλα, της Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης ΘΑΥΜΑ.

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα, στο καφέ PASSANDER της πλατεία Ελευθερίας, λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια γιορτή για τη Γυναίκα. Το «παρών» έδωσαν 200 γυναίκες, οι οποίες πλαισίωσαν με τη συμμετοχή τους την εκστρατεία ενδυνάμωσης της γυναικείας ψυχολογίας, με θέμα «Η Γυναίκα Σήμερα» ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό, το έργο της Δράσης.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα αφιερωθούν, σε δύο παιδιά της πόλης του Βόλου. Σε ένα αγοράκι 5 χρονών και σ ένα βρέφος μόλις 30 ημερών. Τα δυο παιδιά θα χειρουργηθούν, καθώς αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά θέματα υγείας.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ήταν ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου.

Επίτιμες καλεσμένες του Θαύματος, ήταν οι γυναίκες του Συλλόγου Κωφών και Βαρήκοων «ΑΡΓΩ», με τις διερμηνείς τους να νοηματίζουν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλες τις ομιλίες, δίνοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και γυναίκες με προβλήματα ακοής.

Τα θέματα που ανέπτυξαν οι εξαιρετικές ομιλήτριες, αφορούσαν σε όλα όσα απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολύ απαιτητικούς ρόλους που αντιμετωπίζει καθημερινά. Αυτά ήταν τα εξής:

  • καλή και ισορροπημένη γυναικεία ψυχολογία
  • τη σημασία της αυτοφροντίδας και της αυτοεκτίμησης
  • το νομικό πλαίσιο που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες, σε περιπτώσεις κακοποίησης και σεξουαλικής παρενόχλησης
  • την καθημερινή διατροφή
  • την καθημερινή περιποίηση του δέρματος τους
  • την υποστήριξη της εξωτερική της εμφάνισης
  • και πόσο επηρεάζουν τα social media τη ζωή μας

Αυτό που τονίστηκε από όλες τις ομιλήτριες, είναι η σημασία της καλής ψυχολογίας και το πιο ουσιαστικό «να μας αγαπάμε» Ενδυνάμωση και αυτοφροντίδα γιατί όλες είμαστε ισότιμες και όλες μοναδικές!»

Στην εκδήλωση μίλησαν η Ράνια Αργυρίου, Δικηγόρος, η Τίνα Παπαδάτου, Ψυχοθεραπεύτρια, η Χριστίνα Μαρασίδη, Life Coach με ειδίκευση στο Μindfulness Life Coaching, η Ισμήνη Χαζλή, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, η Έφη Σταμούλη, Επιχειρηματίας – Make up Artist, η Κωνσταντίνα Μαυρωνά Web Developer & Social Media Manager και η Κική Γιαμουρίδου, Αρθρογράφος – Συγγραφέας

Την επιμέλεια και την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε και έφερε εις πέρας η δημοσιογράφος Έννη Λεβέντη.

Πολλά όμορφα δώρα, έδωσαν χαρά σε όλες τις κυρίες που συμμετείχαν, οι οποίες ήταν ντυμένες στα κόκκινα.

«Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης ΘΑΥΜΑ, ευχαριστεί θερμά όλες τις κυρίες που παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση, με την Ευχή, ενδυναμώνουμε η μία την άλλη για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου κάθε γυναίκα, θα μπορεί να ανθίσει!» αναφέρεται από το «ΘΑΥΜΑ».

πηγή: taxydromos.gr