ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πύρασος - Ρήγας Φεραίος 0-6

Έβδομη συνεχόμενη νίκη και τρίτη "εξάρα" για το Ρήγα Φεραίο στο πρωτάθλημα που πέρασε σήμερα με σκορ 6-0 από την Νέα Αγχίαλο, επικρατώντας του γηπεδούχου Πυράσου, σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 14η αγωνιστική στην Α` ΕΠΣΘ.
Πύρασος - Ρήγας Φεραίος 0-6

Οι Βελεστινιώτες συνεχίζουν να βρίσκονται στο κατόπι της κορυφής, έχοντας και αγώνα λιγότερο, υποδεχόμενοι στην επόμενη αγωνιστική το Σαρακηνό. Δύο γκολ ο Σέττος, από ένα οι Νασιακόπουλος, Γάρος, Πάσχος και Ζηρδέλης. Τραυματίας αποχώρησε στο 22` ο Αραμπατζής.Ντεμπούτο για Μπόλκα. Με 10 παίκτες από το 39` οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη του Τσιάμη.

Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Νασιακόπουλος στο 38` με απευθείας χτύπημα φάουλ από πλάγια, ο Γάρος πήδηξε για την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει τη μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 49` ο Σέττος σούταρε με τη μπάλα να χτυπά για τέταρτη φορά στο σημερινό παιχνίδι στο οριζόντιο δοκάρι με το Γάρο να παίρνει το ριμπάόυντ και να σημειώνει το 0-2.

Στο 52`, Σέττος και νασιακόπουλος παίξανε ωραία το "1-2" με τον τελευταία να κάνει τη σέντρα αριστερά και τον Πάσχο από κοντά να γράφει το 0-3.

Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Σέττου να σκοράρει όταν από θέση πλάγια αριστερά, μόλις εκτός περιχοής, έστειλε με τρομερό σουτ τη μπάλα στην απέναντι γωνία σημειώνοντας το 0-4

Το πέμπτο γκολ για την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα σημείωσε και πάλι ο Σέττος στο 70`, όταν υποδέχθηκε την πάσα του Γάρου, ξέφυγε από έναν αμυντικό και πλάσαρε εύστοχα ενώ το τελικό 0-6 σημείωσε ο Ζηρδέλης στο 80`, κερδίζοντας αρχικά τις κόντρες για να φύγει μόνος του απέναντι από τον Πρωτούλη και να τον νικήσει με δεύτερη προσπάθεια.

Αξιοσημείωτο πως στο πρώτο μέρος οι Κυανόλευκοι σημάδεψαν σε 45 λεπτά τρεις φορές το οριζόντιο δοκάρι έχοντας ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Αρχικά, στο 15` ο Πάσχος πλάσαρε για να δει τη μπάλα να "αποκρούεται" από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38΄ήταν η σειρά του Γάρου όταν ύστερα από ωραία μπαλιά του Σπαθή, απέφυγε έναν αμυντικό και πλάσαρε τον Πρωτούλη, όμως η μπάλα χτύπησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι για να "σκάσει" στη συνέχεια στο έδαφος και να απομακρνυθεί από την άμυνα των γηπεδούχων. Τέλος, στο 42` αναβίωσε ξανά το ίδιο σκηνικό. Έπειτα από ωραία μπαλιά του Σέττου, ο Γάρος πλάσαρε στην κίνηση με τη μπάλα να σταματά εκ νέοου στην οριζόντια δοκό, να χτυπά στο χορτάρι και να απομακρύνεται!

Οι συνθέσεις:

Πύρασος: Πρωτούλης, Σιαμέτης, Τσάκαλος, Τσιάμης, Γκίνης, Αντωνιάδης (65` Παπαδογιώργος), Ζαχαράκης, Αντζούρης, Βλαχόπουλος, Γιοβάνης, Κοσμάς (60` Κωστούλας).

Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Σπαθής (69` Σουγκάρης), Καρλιάμπας, Αλεξίου, Τσιαντής, Αραμπατζής(22` λ.τρ. Γάρος), Νασιακόπουλος, Σέττος (73` Ζηρδέλης), Πάσχος (75` Μπόλκας).