Κωστούλας: Θα βραβευθεί από τον δήμο Αλμυρού

Μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε πραγματικότητα, με τον 18χρονο Βολιώτη επιθετικό Μπάμπη Κωστούλα να παίρνει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον. Το ποσό της συμφωνίας εκτιμάται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τον νεαρό άσο τη μεγαλύτερη –σε αξία– μετακίνηση Έλληνα ποδοσφαιριστή μέχρι σήμερα.
Ο Κωστούλας, κατάγεται από τη Σούρπη και αφορμή αυτή τη σημαντική επιτυχία, ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης απηύθυνε δημόσιο συγχαρητήριο μήνυμα, εκφράζοντας την περηφάνια του για την πορεία του νεαρού αθλητή. Παράλληλα, ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως προγραμματίζεται βράβευση του 18χρονου στράικερ από τον Δήμο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία, ώστε να αναγνωριστούν τα επιτεύγματά του.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δ. Εσερίδη:
«Μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια η σπουδαία εξέλιξη στην καριέρα του συντοπίτη μας αθλητή Μπάμπη Κωστούλα που σε ηλικία μόλις 18 ετών μεταγράφηκε στη Μπράιτον, ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και μάλιστα πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που πρέπει να συνοδεύει το πηγαίο ταλέντο ώστε να επιτυγχάνονται τέτοιες κορυφαίες διακρίσεις.
Είμαι σίγουρος πως αυτή η μεταγραφή είναι μόνο το πρώτο βήμα στην καριέρα του, εφόσον ο Μπάμπης συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και αυτοπεποίθηση και έχοντας τα εφόδια του ήθους και της σεμνότητας με τα οποία είναι προικισμένος από την οικογένειά του.
Ο Δήμος Αλμυρού, με την πρώτη ευκαιρία της επίσκεψης του Μπάμπη στη γενέτειρά του θα τον τιμήσει για τη σπουδαία διάκρισή του και για το παράδειγμα που προσφέρει, λειτουργώντας ως πρότυπο για τη νέα γενιά.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΣΕΡΙΔΗΣ»
πηγή: gazzetta.gr