ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημαιρεσίες στο Δημο Ρήγα Φεραίου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι δημαιρεσίες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου - Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ο Γιώργος Παπαδάμ - Πρόεδρος των επιτροπών ο Δήμαρχος, Δημήτρης Νασίκας
Δημαιρεσίες στο Δημο Ρήγα Φεραίου

Αναλυτικά:
Πρόεδρος Δ.Σ. Παπαδάμ Γεώργιος
Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Παλληκάρης Δημήτριος
Γραμματέας Δ.Σ. Βουραζέρης Νικόλαος

Oι επιτροπές

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής
Πρόεδρος: Νασίκας Δημήτριος, Μέλη: Πρίντζος Νικόλαος, Παπαρούνας Χρήστος, Μπατζιάκας Ιωάννης, Χατζοπούλου Βασιλική, Πάσχος Χαράλαμπος, Παρσάς Ευάγγελος.

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Πρόεδρος: Νασίκας Δημήτριος, Μέλη: Χατζοπούλου Βασιλική, Παπαϊωάννου Ιωάννης, Βλάχος Αθανάσιος, Παλληκάρης Δημήτριος, Μωραΐτης Χρήστος, Κοντοκλώτσης Γεώργιος.

Δήλωση του Γιώργου Παπαδάμ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η εκλογή μου στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φερραίου για την δημοτική περιόδο που ξεκίνησε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο που με πρότεινε για τη θέση του προέδρου του σώματος καθώς και τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους που με στήριξαν με την ψήφο τους.

Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τη θέση αυτή με αμεροληψία στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων, με όραμα για το καλό του Δήμου και των δημοτών, με πνεύμα συνεργασίας όλων των δημοτικών παρατάξεων.

Στόχος μου είναι η καλύτερη λειτουργία των οργάνων σύμφωνα πάντα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιστεύω σε μία θητεία δημιουργική, παραγωγική, πέρα από αντιπαραθέσεις, για να ανεβάσουμε το Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.

Εύχομαι καλή θητεία στο Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ευχές από το Σύλλογο Περιβολιωτών

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Περιβολιωτών εύχεται στo νέο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου,  Γεώργιο Παπαδάμ, καλή και δημιουργική θητεία και να έχουμε μία καλή συνεργασία.