ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου ευχαριστεί

Με αφορμή την πετυχημένη εκδήλωση της Μικρασιάτικης Βραδιάς στο Βελεστίνο - Αναζητούνται οι κάτοχοι τριών τυχερών λαχνών
Η Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου ευχαριστεί

Το ΔΣ της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις και τη διαρκή στήριξη που μας προσφέρουν.

Με τη δική τους βοήθεια όλες οι εκδηλώσεις μας στέφονται με μεγάλη επιτυχία. Ένα μεγάλο ευχαριστούμε και στο Δήμο Ρήγα Φεραίου που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι και να ζητήσουμε.

Ευχαριστούμε το ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ που μέσα από την ιστοσελίδα του αναδεικνύει τις εκδηλώσεις μας, οι οποίες γίνονται γνωστές ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Επίσης ευχαριστούμε και όλους τους επαγγελματίες που με τα προϊόντα τους στηρίζουν τις λαχειοφόρους αγορές μας.

Κατά τη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση του Σαββάτου 31/8/2019 , στο χώρο έναντι του 1ου Δημοτικού Σχολείου, έμειναν 3 (τρεις) κερδισμένοι λαχνοί για τους οποίους δεν βρέθηκαν οι τυχεροί. Επειδή πιθανόν να είχαν αποχωρήσει πριν γίνει η κλήρωση , ανακοινώνουμε τους αριθμούς των τυχερών λαχνών που είναι οι παρακάτω:

93 - 155 - 567

Παρακαλούμε όποιοι τυχόν έχουν αυτούς τους αριθμούς να επικοινωνήσουν (εντός 10 ημερών) στο τηλέφωνο 6974400067 ( Νέμτσας Θανάσης ), για να παραλάβουν το δώρο τους.

Ευχαριστούμε.