Ρήγας με πρωταγωνιστικές τάσεις

Οι Κυανόλευκοι πήρανε πολύ καλό βαθμό στο δυνατό τεστ απέναντι στην Ανθούπολη, η οποία αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Ο Ηλίας Βλάχος σημείωσε ξανά χατ τρικ (5`,70`,71`) με τον Βαγενά να ισοφαρίζει στο 16ο λεπτό με χτύπημα πέναλντι. Μοναδικό αρνητικό σημείο ο τραυματισμός (πιθανώς διάστρεμμα) του Τασιουλή. Για την ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου απόντες ήταν και οι Καραμπούζης, Βλιώρας και Γάρος.
Ρήγας Φεραίος (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Μπαλλιού, Γκάγκας, Αποστολίδης, Σπαθής, Μπουμπούκης, Αλεξίου, Φ. Μπαλαμώτης, Οικονόμου, Σιαφαρίκας, Τασιούλης, Βλάχος.
Έπαιξαν και οι: Ράπτης, Βαϊόπουλος, Καφετζή, Σαράντης Ε., Κουντούρης, Χασάπης, Γκουγκούλης.
Ανθούπολη (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος, Αντωνίου, Φουρκιώτης, Κορτσάρι, Μπαρούτας, Παπαγεωργίου, Δαλδάς, Αναγνώστης, Μπαλογιάννης, Βαγενάς, Τσακνάκης.
Έπαιξαν και οι: Τζιώρας Π., Ντιντής, Χατζούλης, Χατζησαββίδης, Καντάς, Παπαδάκος, Νιαβής, Χατζής, Μπάμπα.