ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρήγας Φεραίος- Μαγνησιακός 1-2 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος ηττήθηκε με σκορ 2-1 από το Μαγνησιακό
Ρήγας Φεραίος- Μαγνησιακός 1-2 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα
Η εντεκάδα για την ομάδα του Βελεστίνου στο σημερινό φιλικό

Οι Κυανόλευκοι, έχοντας και απουσίες βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος μειώνοντας με τον Ν. Καλαϊτζίδη, απέναντι σε ένα σύνολο που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στη Β` ΕΠΣΘ.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Κρανιάς στο 51`, με σουτ από πλάγια θέση στην περιοχή, με τον Κιτίδη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με τη συμπλήρωση 75 λεπτών, επίσης με προσπάθεια εντός περιοχής. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 78` με τον Σουγκάρη να σεντράρει και τον Ν. Καλαϊτζίδη να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Δεν αγωνίστηκαν για την ομάδα του Κώστα Σταματίου οι Σέττος, Γουτούλης, Κουσκουρίδας, Καψιώτης και ο νεοαποκτηθέντας Κατσούδας. Επανήλθε ο Μιχολίτσης.

Θυμίζουμε πως το ερχόμενο Σάββατο, ο Ρήγας υποδέχεται στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας το Φαλανιακό ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η μουσικοχορευτική εκδήλωση του συλλόγου στο παζάρι Βελεστίνου.

Ο γενικός αρχηγός του Ρήγα, Χρήστος Τρίγκας, διαιτήτευσε την αναμέτρηση

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Α. Καλαϊτζίδης, Χότζα, Ράπτης, Ιωάννου, Μπομπότης, Σουγκάρης, Ν. Καλαϊτζίδης, Ζατσάι, Μιχολίτσης, Νασιακόπουλος, Γάρος.

Έπαιξαν και οι: Μπακάλης, Α. Τζέκα, Κακάνης, Τσούρικας, Bαΐτσης, Αγροκώστας.

Η εντεκάδα του Μαγνησιακού

Μαγνησιακός (Θ. Βλαχόπουλος): Μήτσιας, Γκέρτσος, Κοζιώκας, Μαλεσάγκος, Κολημήτρας. Ίμπρα, Κατσαρός, Καραγιώργος, Φ. Βλαχόπουλος, Θεοδωρόπουλος.

Συμμετείχανε και οι: Α. Βλαχόπουλος, Δήμου, Πολυδόπουλος, Μπαρδής, Δούκας, Λιβανός, Κικίδης, Ευαγγέλου, Μπένκα.