ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ - Tαχυδρόμος
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε όλες τις γραμμές πιο δημιουργικός και πιο αποτελεσματικός και δείχνοντας πως οι παίκτες άρχισαν να βρίσκονται μεταξύ τους.
Δυο γκολ πέτυχε ο Γιαννιτσάνης, από ένα ο Ίλιτς και ο Τζιάνης, ενώ με την ομάδα που το Σάββατο έχει νέο φιλικό στην Αγιά Λάρισας με τον Δωτιέα, αγωνίστηκε και ο Ακριβόπουλος που δεν έχει ανακοινωθεί αλλά και ο Δαρήςπου δοκιμάζεται.
Σε σχέση με το πρώτο φιλικό στον Αλμυρό που ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος είχε δυο δοκάρια άλλα όχι γκολ, σήμερα στο Ριζόμυλο ήταν πιο αποτελεσματικός σκοράροντας μάλιστα τρεις φορές.
Στο 18ο λεπτό ο Τάτος σέντραρε από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Ιλιτς και αυτός βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Νίκο Γιαννιτσάνη που με γυριστό σουτ πέτυχε το 0-1, ενώ στο 22’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές (Τάτος σε Ίλιτς κι αυτός στον Γιαννιτσάνη που απέφυγε και τον γκολκίπερ) έγινε το 0-2.
Το 0-3 έγινε στο 41’ όταν ο Ανδρέας Τάτος «βρήκε» με κάθετη μπαλιά τον Μίλοβαν Ιλιτς κι αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.
Να σημειωθεί πως μετά το πρώτο γκολ όλη η ομάδα αγκάλιασε τον γυμναστή της ομάδας, Αργύρη Παλάσκα, που πριν λίγες μέρες έχασε τον 18χρονο γιο του Νίκο.
Στο β΄ μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές και στο 48′ ο Μπάλλας είχε σουτ από πλάγια θέση στο δεξί δοκάρι, στο 75 ο Μαμαντού Κειτά μπήκε στην περιοχή κι έκανε σουτ αουτ, ενώ στο 81′ ο Απόστολος Τζιάνης από το ύψος μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία πέτυχε το 0-4. Ο Αστέρας απείλησε στο τέλος αλλά το σουτ του Αραμπατζή απόκρουσε ο Κωνσταντίνου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ (Φασουράκης): Βουραζέρης, Δημητριάδης, Σιαμέτης, Σεφερκόλι, Χατζηιωάννου, Κουτσούκης, Μαυρονάσιος, Ψιάνος, Κωτούλας, Αραμπατζής, Παπαστεργίου
Έπαιξαν και οι Αλουσάι, Νικολαΐδης, Αδαμόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ζαλίκας): Κραβαρίτης (46΄Κωνσταντίνου), Τίτου (65’Δαρής), Μαλαμούλης (46΄Ντίνος), Παπακώστας (55’ Ακριβόπουλος), Ανδρικόπουλος (55’ Ζάχος), Τσιάτσιος (46’ Σταυραντώνης), Ζέρης, Μπάλλας (55’ Νικολούλης), Γιαννιτσάνης (46’ Κειτά), Τάτος (46΄Αναστασίου), Ιλιτς (55’ Τζιάνης).
