ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση υπευθύνου Ακαδημίας Ρήγα Φεραίου και προπονητών (2015-2019)

Ευχαριστώ, απολογισμός έργου και ευχές προς τους ανθρώπους που τους διαδέχονται από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου τα προηγούμενα χρόνια, Β. Κουμανίδη και τους προπονητές Χ. Σπαθή, Γ. Αλεξίου, Γ. Χατζή και Β. Τσουμπέκο
Ανακοίνωση υπευθύνου Ακαδημίας Ρήγα Φεραίου και προπονητών (2015-2019)

Με αφορμή την αποχώρησή μας από την Ακαδημία του Ρήγα Φεραίου που τόσο αγαπήσαμε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πραγματική "δύναμη" της Ακαδημίας, τους γονείς και τα παιδιά.

Μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια, αγωνιστήκαμε και καταφέραμε, αρχικά να διπλασιάσουμε τον αριθμό των παιδιών, των αριθμό των τμημάτων, να κερδίσουμε δύο πρωταθλήματα, πάμπολες δεύτερες και τρίτες θέσεις σε όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα, πολλές πρωτιές στα τουρνουά που λάβαμε μέρο, εντός κι εκτός Μαγνησίας.

Ενδεικτικό της αναγνώρισης της Ακαδημίας μας, ήταν οι συνεχείς προσκλήσεις μας σε τουρνουά που διεξάγονταν πανελλαδικά.

Επίσης, με την οικονομική στήριξη των γονέων και ελεύθερων επαγγλεματιών του τόπου μας, καταφέραμε να εξοπλίσουμε πλήρως με προπονητικό υλικό όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα.

Απώτερος στόχος, ήταν πάντοτε, πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών, να διδάξουμε στα παιδιά ήθος, το ευ αγωνίζεσθαι, σεβασμό στον εαυτό τους, τους αντιπάλους και αγάπη προς το ποδόσφαιρο.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη και συμπαράσταση προς το πρόσωπό μας.

Έχοντας την ικανοποίηση ότι μπορούμε να παραδώσουμε στην επόμενη διοίκηση μία ευρέως αναγνωρισμένη Ακαδημία, η οποία δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς τον οποιοδήποτε, θέλουμε να ευχηθούμε, καλή επιτυχία και ανοδική πορεία προς τους επόμενους που θα ασχοληθούν.

Ο υπεύθυνος Ακαδημίας για το διάστημα 2015-2019, Βασίλειος Κουμανίδης.

Οι προπονητές, Χρήστος Σπαθής, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Βασίλης Τσουμπέκος.