H Eλένη Σκρίμπα από τον Ριζόμυλο με θρύλους του ποδοσφαίρου στο Αthletico!

Οι Ντέμης Νικολαΐδης και Ανδρέας Σάμαρης με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο υποδέχονται στο στούντιο του Build Up του Athletico.gr φιλάθλους και συνομιλούν μαζί τους για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στην σημερινή εκπομπή που μεταδόθηκε από το ιδιαίτερα δημοφιλές κανάλι, καλεσμένη στο κοινό βρέθηκε -μεταξύ άλλων- η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός με καταγωγή από τον Ριζόμυλο και το Βελεστίνο, Ελένη Σκρίμπα.

Μάλιστα η θεματολογία της εκπομπής άλλλαξε, ολίγον τι, μετά την τοποθέτηση της Ελένης που αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη Νίκη Βόλου με τη συζήτηση να στρέφεται στο κατά πόσο οι Έλληνες φίλαθλοι της επαρχίας στηρίζουν τις τοπικές ομάδες σε κάθε πόλη!
Η συντοπίτισσά μας παράδωσε στους διεθνείς βετεράνους ποδοσφαιριστές και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσόχο ένα βιβλίο για την ιστορία του συλλόγου της Νέας Ιωνίας και ένα κασκόλ που τοποθετήθηκε μάλιστα στο στούντιο ενώ... off air πρόσφερε στους οικοδεσπότες και το αγαπημένο απόσταγμα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας, δηλαδή το τσίπουρο!




































