ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξάσφαιρος

Ο Ρήγας Φεραίος μπήκε σήμερα… με έκτη στη σεζόν περνώντας πανηγυρικά από την έδρα του Μαγνησιακού (1-6), για να εξασφαλίσει την πρόκριση στη Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ όπου θα υποδεχθεί τον Διαγόρα
Εξάσφαιρος

Οι Κυανόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 19ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλντι του Κατσαρού αλλά ο Νασιακόπουλος ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και σχεδόν αμέσως (26’). Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Μιχολίτσης έγινε αποδέκτης της εξαιρετικής συνεργασίας Νασιακόπουλου και Σέττου από τα αριστερά σημειώνοντας από κοντά το 1-2.

Πανηγυρισμοί στο 1-2 του Μιχολίτση

Ο Ρήγας Φεραίος ήταν καθολικά ανώτερος στην επανάληψη έχοντας αρκετές ευκαιρίες τις οποίες φρόντισε να μετουσιώσει σε γκολ στο τελευταίο 20λεπτο.

Αρχικά, στο 73’, ο Σέττος έπιασε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής με το αριστερό (1-3), ενώ στη συνέχεια (80’) ο Ιωάννου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από κόρνερ του Νασιακόπουλου.

Σέττος (87’) και Γουτούλης (88’) ολοκλήρωσαν ένα εύκολο –όπως εξελίχθηκε- απόγευμα με τις δύο ομάδες πλέον να επικεντρώνονται στην πρεμιέρα της Α’ και της Β’ ΕΠΣΘ αντίστοιχα.

Συνθέσεις:

Μαγνησιακός (Θ. Βλαχόπουλος): Α. Βλαχόπουλος, Δήμου (46’ Κουλοχέρης), Βασιλείου, Μαλεσάγκος, Κουζιώκας (75’ Λιβανός), Κολημήτρας, Κρανιάς, Κατσαρός (78’ λ.τρ. Πολυδόπουλος), Καραγιώργος, Φ. Βλαχόπουλος (46’ Ευαγγέλου), Θεοδωρόπουλος.

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Α. Καλαϊτζίδης, Ζατσάι, Ιωάννου, Ζωγράφος, Ράπτης, Σουγκάρης (81’ Κακάνης), Γάρος (81’ Μπακάλης), Ν. Καλαϊτζίδης, Μιχολίτσης (54’ Γουτούλης), Νασιακόπουλος (88’ Κατσούλας), Σέττος.

Η εντεκάδα του Μαγνησιακού

Διαιτητική τριάδα: Ευαγγελίας, Αντωνίου και Σ. Σαμαράς.