Στο 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου η Ζωή Μακρονάσιου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 24 Απριλίου, το 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου από το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ) στον Βόλο.
Με βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους συμμετείχαν Μαγνησιώτες συγγραφείς, μεταξύ των οποίων και η Βελεστινιώτισσα Ζωή Μακρονάσιου με το παραμύθι της "Μόνη μόνη Μόνικα", από τις εκδόσεις Κέφαλος.
Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μικρών φίλων, οι οποίοι διάβασαν κι ενσάρκωσαν την ηρωίδα με βιωματικές δραστηριότητες.
Η συγγραφέας ευχαριστεί θερμά το ΚΕ.ΒΙ.ΜΑ.ΣΥ. για την ιδιαίτερη τιμή, καθώς και όλους τους αναγνώστες για τη στήριξή τους: γιατί η παιδική λογοτεχνία είναι το δικό μας μέλλον.







































