Μαγικές εικόνες και ευεξία στη λίμνη Κάρλα
Συνεχίζονται οι πεζοπορίες της Δευτέρας

Περπατώντας δίπλα στη λίμνη Κάρλα, είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε από κοντά τον υγροβιότοπο, μέσα από τα μέσα που είχαν στηθεί για την ξενάγηση, αυτή τη φορά με ακόμη περισσότερους πεζοπόρους στη διαδρομή που είχε προγραμματιστεί από το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου "ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ", το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαΐου.


Στο ενδιάμεσο της διαδρομής μάς περίμενε η ευχάριστη έκπληξη των Pirates, μαζί με τη γυμνάστριά μας, Χριστίνα Ζαχαράκη, και αρκετούς συμμετέχοντες


Η λίμνη μάς αποδεικνύει πάντα ότι είναι το κατάλληλο μέρος για χαλάρωση και ευεξία.
Ευχαριστούμε θερμά το πρόγραμμα FUTURELAKES, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την πλούσια ξενάγηση στον υγροβιότοπο, καθώς και τον ΟΦΥΠΕΚΑ για την πρόσκληση.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετέχουν και ακολουθούν τις πεζοπορίες μας.
Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για την επόμενη πεζοπορία μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2026.










































