ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Με σουβλάκια και οικογενειακό κλίμα έκλεισε τη χρονιά ο Απόλλων Καναλίων

Με σουβλάκια και οικογενειακό κλίμα έκλεισε τη χρονιά ο Απόλλων Καναλίων

Με μια κίνηση που δύσκολα συναντά κανείς στο τοπικό ποδόσφαιρο, η διοίκηση του Απόλλων Καναλίων έκλεισε την αγωνιστική σεζόν 2025-2026 με τον πιο όμορφο τρόπο, διοργανώνοντας μια όμορφη συγκέντρωση μετά το τέλος του αγώνα με την Αγχίαλο στο γήπεδο των Καναλίων.
 
Όπως διαβάζουμε στο KANALIANEWS.GR από όπου προέρχονται και οι φωτογραφίες, ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον πρόεδρο του συλλόγου, Απόστολο Καραδήμο, που όλη τη χρονιά στάθηκε δίπλα στην ομάδα και βοήθησε σημαντικά την προσπάθεια του Απόλλωνα. Από τους ανθρώπους που ξεχώρισαν ήταν και ο Παναγιώτης (Avni Totraku), ο οποίος ήταν πάντα παρών όπου και όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα, βοηθώντας αφιλοκερδώς και στηρίζοντας με πράξεις τον σύλλογο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.


 
Παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις όλης της χρονιάς, η διοίκηση στάθηκε δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος, στήνοντας ψησταριές και προσφέροντας σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα. Παίκτες, κόσμος και άνθρωποι της ομάδας έγιναν μια μεγάλη παρέα, κλείνοντας τη σεζόν με ενότητα και αισιοδοξία για τη συνέχεια.
 
Μια όμορφη εικόνα που απέδειξε πως στον Απόλλωνα Καναλίων πάνω απ’ όλα υπάρχει ψυχή, ενότητα και αγάπη για την ομάδα.