ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίδειξη δύναμης

Με κουαρτέτο γκολ του Γάρου και καλό ποδόσφαιρο ο Ρήγας Φεραίος προσέφερε πρωινό με πολλά γκολ στον κόσμο του επικρατώνας 8-1 της Σκιάθου - Διεκομίσθη στο νοσοκομείο ύστερα από χτύπημα στο κεφάλι (μύτη) ο Χάρης Ράπτης
Επίδειξη δύναμης
Ο επιθετικός των Κυανόλευκων πανηγυρίζει ένα από τα τέσσερα τέρματα που σημείωσε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Με εμφατικό τρόπο, οι Βελεστινιώτες σημείωσαν το "2χ2" στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος Α` ΕΠΣΘ ξυπνώντας με οχτώ γκολ το Βελεστίνο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς (7`) στο Δημοτικό Στάδιο με τον Γάρο να σημειώνει με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ το 1-0. Ωστόσο , στο 17` ένας πρώην τερματοφύλακας, ο Νικολαΐδης, νίκησε με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ τον Καλαϊτζίδη ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Στο διάστημα 24`-25` είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές με τον Σταμέλο να αποχωρεί με χτύπημα στο γόνατο και τον Ράπτη στη μύτη, με τον γιατρό του αγώνα, Ιωάννη Γκότση, να παρέχει τις πρώτες βοήθεις. Μάλιστα, για τον αμυντικό του Ρήγα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (στο Κέντρο Υγείας δεν υπήρχε βάρδια οδηγού) το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Μιχολίτσης συγχαίρει τον Σέττο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Κι ενώ το ημίχρονο όδευε προς την τελική του ευθεία, οι γηπεδούχοι βρήκανε τρία γκολ "καθαρίζοντας" στην ουσία τον αγώνα. Αρχικά, στο 38` ο Γάρος έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από κεφαλιά του Μιχολίτση και απόκρουση του Τσάκου με τον Σέττο να προσθέτει στη συνέχεια ακόμα δύο τέρματα (43` - 45`) με ωραία σουτ, εντός και εκτός περιοχής αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος ο Γάρος συνέχισε να σκοράρει (47` - 56`) με τους "μικρούς" Χότζα (77`) και Αλμασίδη (86`) να διαμορφώνουν το τελικό 8-1 που σήμανε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τους Κυανόλευκους και από την άλλη τη δεύτερη ήττα για τους νησιώτες.

Οι συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Απ. Καλαϊτζίδης (46` Ανατολής), Ιωάννου, Ράπτης (26` Αλμασίδης), Ζωγράφος, Χότζα, Κακάνης (46` Κατσούδας), Ν. Καλαϊτζίδης, Γάρος, Νασιακόπουλος, Μιχολίτσης, Σέττος (56` Μπομπότης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Σκιάθος (Καλιακούδας): Tσάκος, Σταμέλος (24` Γκιαουράκης), Τζελάι, Τουρναβίτης, Ντάμτσιος, Μπρέγκου, Πρόκο, Αλί, Νικολαΐδης, Μανωλιός (67` Τσότση), Τάσσος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Διαιτητική Τριάδα: Χαλβατζάκος, Αγγελόπουλος, Γερμάνης.