ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τέταρτο σερί βάθρο για τον Στέργιο Κουσκουρίδα στα Τζουμέρκα

Τέταρτο σερί βάθρο για τον Στέργιο Κουσκουρίδα στα Τζουμέρκα
Στο Skloupo Trail Run 2026 έτρεξε ο Στέργιος Κουσκουρίδας δίνοντας συνέχεια στο μεγάλο σερί διακρίσεων που πετυχαίνει στον αγώνα, με τέσσερις παρουσίες σε βάθρο, στις τέσσεριες χρονιές που συμμετέχει στην διοργάνωση.
 
Με χρόνο 26:24 ο Στέργιος Κουσκουρίδας κατέλαβε τη 2η θέση στα 5 χλμ., στην κατηγορία άνω των 50 ετών, και την 11η συνολικά.
 
Το Αμπελοχώρι (πρώην Σκλούπο) είναι χωριό στο νομό Ιωαννίνων, το οποίο διοικητικά είναι έδρα ομώνυμης τοπικής κοινότητας που υπάγεται στο δήμο Βόρειων Τζουμέρκων. Για όγδοη χρονιά έγινε η διοργάνωση, που καθιερώθηκε ως θεσμός στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
 
Το 2023 ο Στέργιος Κουσκουρίδας είχε αναδειχθεί 3ος στην κατηγορία στα 13,5χλμ. Το 2024 1ος στην κατηγορία στα 5χλμ, ενώ το 2025 τρέχοντας μαζί με τον γιο του Βασίλη, αναδείχθηκε 3ος στα 5χλμ στην κατηγορία.
 
Η διαχρονική παρουσία με την σημαία του συλλόγου αντικατοπτρίζει την αγάπη του Στέργιου για τον ΣΔΥΒ, την πόλη του το Βελεστίνο, και τον αθλητισμό!