ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρήγας Φεραίος για τις νέες εμφανίσεις

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ανακοινώνει ότι θα συνεργαστεί επίσημα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 με τους παρακάτω χορηγούς
Ο Ρήγας Φεραίος για τις νέες εμφανίσεις

Με την εταιρεία ‘’FRANKLIN (Coffee House Velestino)’’ , η οποία και θα διαφημίζεται στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της ομάδας μας. Η εταιρεία, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των ροφημάτων εδώ και 13 χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών και συνεχίζει σταθερά και ανοδικά. Καλός καφές, ποιοτική εξυπηρέτηση ωραίο περιβάλλον είναι το τρίπτυχο της πετυχημένης πορείας! Το υποκατάστημα της γνωστής αλυσίδας Franκlin, λειτουργεί επί της οδού Μικρασιατών 1, στο Βελεστίνο. Πάνω από όλα ο καφές! Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο απολαμβάνεις τον καφέ από ανθρώπους που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν. εξυπηρέτηση και επαγγελματισμός στο full. Το προσωπικό του χώρου σε ταξιδεύει με τις γνώσεις του και σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις γεύσεις και αρώματα που δύσκολα τα συναντάς σε άλλα caffe! (www.franklin.gr & fb: Franklin Coffee House Velestino ).

Με την εταιρεία "Φεραία γη -Terra Ferea", η οποία διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας μας. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στο Βελεστίνο το έτος 1994 και ασχολείται με την καλλιέργεια, επεξεργασία και συσκευασία Βιολογικών – Αρωματικών - Φαρμακευτικών Φυτών και Οσπρίων. Το έτος 2012 ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα και σήμερα εξάγει τα προϊόντα που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε 15 χώρες, σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά. Σήμερα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην ΒΙΠΕ Βόλου, εφαρμόζοντας όλα τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας τροφίμων παράγει αυθεντικά προϊόντα από τα αγροκτήματα της Φεραίος Γης... σε όλο τον κόσμο! (www. terraferea.com).

Με την βιοτεχνία επίπλων "NEOSTIL – VASSOS", η οποία διαφημίζεται στο πίσω μέρος του σορτς της ομάδας μας. Διαθέτει ΈΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ, ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ,ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ σε χρώματα, σχέδια και ποικιλία υλικών που ικανοποιούν κάθε επιθυμία. Κατασκευή επίπλων και συνθέσεων για κάθε χώρο του σπιτιού. Στο "NEOSTIL" θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από σχέδια και υλικά που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Αν αναζητάτε έπιπλα στο Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας σε προσφορές που μπορούν να εγγυηθούν το στυλ και την εργονομία στον προσωπικό σας χώρο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την έκθεση επίπλων επί της οδού Αντωνοπούλου 214 στο Βόλο (www.epiplavolosneostyl.4ty.gr & fb: Neostil Vassos έπιπλα).

Πιστεύουμε ότι θα είναι συνεργασίες, οι οποίες θα ωφελήσουν την ομάδα μας αλλά και τους και τους χορηγούς μας.

Με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων – και όταν λέμε όλων εννοούμε πρώτα των φιλάθλων – αλλά και των χορηγών των οποίων η βοήθεια είναι πολύ σημαντική, θα καταφέρουμε να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά για τον ΡΗΓΑ και να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, ο οποίος είναι μία ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Να υπάρχει ΤΥΧΗ και κυρίως ΥΓΕΙΑ στο αγωνιστικό τμήμα και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε.