ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βανγκέλι: "Απόφαση δύο εβδομάδων"

Διαβάστε τις δηλώσεις από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρήγα Φεραίου, Παύλο Βανγκέλι
Βανγκέλι: "Απόφαση δύο εβδομάδων"

Ο πολύπειρος μέσος με μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, μίλησε στην εφημερίδα Ταχυδρόμος και το Φοίβο Παπαγεωργίου για τους λόγους που τον οδήγησαν στους Κυανόλευκους του Βελεστίνου και τα στοιχεία που θα προσπαθήσει να προσθέσει με τη σειρά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Α` Τοπικό και την άνοδο.

Αναλυτικά:

Για το τι τον έφερε στον Ρήγα Φεραίο: "Είχα μία συζήτηση με τους ανθρώπους του συλλόγου εδώ και δύο εβδομάδες, μεσολάβησε κι ένας πολύ καλός μου φίλος, γνώρισα τους ανθρώπους οι οποίοι μου παρουσίασαν το πλάνο και πείστηκα να έρθω. Παράλληλα, δεν ήθελα να απομακρυνθώ για οικογενειακούς λόγους από τον Νομό. Είχα προτάσεις από ομάδες Γ` Εθνικής εκτός Μαγνησίας, αλλά και μερικές άλλες εδώ στην περιοχή. Ωστόσο με κέρδισαν οι άνθρωποι του Ρήγα. Ηταν μία απόφαση δύο εβδομάδων".

Οσον αφορά στον στόχο της ανόδου επεσήμανε: "Με ό,τι δυνάμεις έχω θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να «βγάλουμε» την ομάδα κατηγορία. Ερχομαι με καλή διάθεση και με την εμπειρία μου εύχομαι να συμβάλλω στην επίτευξη του στόχου. Στον Ρήγα θα συναντήσω ξανά και τον Βαλάντη (σ.σ. Κόκκα) ο οποίος πιστεύω πως θα βοηθήσει με τη σειρά του την ομάδα".

Τέλος, αναφερόμενος στο πέρασμά του στο πρώτο μισό της σεζόν από τον Γ.Σ. Αλμυρού, σημείωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, καθώς και τους φροντιστές της ομάδας που συνεργάστηκα μαζί τους".

πηγή φωτογραφιας: karditsasport.gr