Βίντεο από την Όμορφη Μουσική Εκδήλωση
Θρησκευτική και μουσική κατάνυξη

Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά φιλοξένησε το βράδυ της Κυριακής (6/9) η Ενορία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου.
Αμέσως μετά την υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Θεράποντος όπου χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στον προαύλιο χώρο του Ναού ακολούθησε συναυλία με έντεχνη-ποπ-ροκ μουσική.
Ο Βελεστινιώτης Μάρος Σίμος με το συγκρότημά του Alma (Ελπίδα Ασλανίδου, Αντώνης Χάρβεϊ) και τους Μιχάλη Νικολάου, Ελένη Καραχάλιου πρόσφεραν στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί όμορφα μουσικά ακούσματα σε μία ιδέα που έγινε πράξη από τον Ιερέα του Ναού π. Αθανασίου Συρταδιώτη ο οποίος είναι λάτρης της έντεχνης μουσικής και τον γιο του Ρίζο.









































