ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τους τριτέκνους"

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα (14/10) τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας "Η ΑΡΓΩ"
"Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου προς τους τριτέκνους"

Οι τρίτεκνοι ενημέρωσαν τον κ. Νασίκα για τα αιτήματά τους κι ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την ικανοποίηση των αιτημάτων σε τοπικό επίπεδο.

Ως γνωστόν,  ο Σύλλογος Τριτέκνων εκφράζει την αγωνία του  για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και διεκδικεί  την πλήρη και χωρίς περιορισμούς οικονομική και θεσμική εξομοίωση με τους πολυτέκνους.

`Όσον αφορά τον Δήμο Ρήγα Φεραίου, η Δημοτική Αρχή έχει προβεί σε μείωση των τροφείων και διδάκτρων  στους παιδικούς σταθμούς, στα στέκια παιδιού κ.α. και θα συμβάλλει ώστε και οι τρίτεκνοι να μπαίνουν σε ειδική κατηγορία, όπως και οι πολύτεκνοι,  στις προσλήψεις που θα κάνει ο Δήμος.

Επίσης, ο Δήμος θα στηρίξει δράσεις του Συλλόγου Τριτέκνων, ενώ έχει  διαθέσει κι έναν χώρο ώστε να αποτελέσει εστία δράσης του Συλλόγου για ημερίδες, εκδηλώσεις και σημείο συνάντησης κι εξυπηρέτησης  των μελών του Συλλόγου, δημοτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας "Η ΑΡΓΩ" ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου για την μεταξύ τους αγαστή  συνεργασία, καθώς και για τη μείωση των  δημοτικών τελών, της ύδρευσης, καθώς και της διάθεσης  χώρου και ως δείγμα της εκτίμησής τους, του προσέφεραν ένα χειροποίητο έργο τέχνης, που φιλοτέχνησε μέλος του Συλλόγου.    

Ο κ. Νασίκας μετά τη συνάντηση δήλωσε: "Η Δημοτική Αρχή στηρίζει έμπρακτα την οικογένεια, πολλώ δε μάλλον τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Προσεγγίζουμε τα θέματα της οικογένειας και δη των πολυμελών οικογενειών με ευαισθησία και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας ικανοποιούμε  μια σειρά από μέτρα και δράσεις που ενισχύουν και ανακουφίζουν τις τρίτεκνες και πολύτεκνες  οικογένειες".

Δελτίο Τύπου Δήμου Ρήγα Φεραίου