ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Επιστρέφει δριμύτερη η Αειράνη

Επιστρέφει δριμύτερη η Αειράνη

Υστερα από "αγρανάπαυση" ενός έτους η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου Αειράνη είναι και πάλι εδώ, με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση στη σκηνή.

Τα μέλη της ερασιτεχνικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας με επιτυχία από το 2012, πραγματοποίησαν μία πρώτη συνάντηση για φέτος το βράδυ της Τρίτης (20/10) στο Tree Bar του Βελεστίνου.

Το έργο που θα να ανέβει από την Αειράνη τον ερχόμενο Μάιο-Ιούνιο, πιθανώς στο ανανεωμένο Πνευματικό Κέντρο το οποίο αναμένεται να έχει παραδοθεί τον Δεκέμβριο, είναι η κλασική κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου "Για ποιον χτυπά η... κουδούνα".

Θυμίζουμε πως στην ταινία του 1968 σε σκηνοθεσία του Ορέστη Λάσκου, πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Βαλσάμη και Μπεάτα Ασημακοπούλου.

Η σκηνοθεσία και η διασκευή του έργου ανήκει στην Ράνια Μπομπότη με τις πρόβες να ξεκινούν το επόμενο διάστημα.