ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αερινιώτης βράβευσε τον Λιβάγια!

Ο φίλαθλος της ΑΕΚ από το Αερινό, Χρήστος Μπλέτσας, παράδωσε το βραβείο για τον "Παίκτη του Μήνα" στον Κροάτη επιθετικό
Αερινιώτης βράβευσε τον Λιβάγια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζουν την επιτυχημένη ενέργεια "Player of the Month" με σκοπό να δώσουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη κάθε μήνα, μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάια ως "Player of the Month" για το μήνα Σεπτέμβριο.

Ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα facebook AEK F.C. Experience της Τράπεζας Πειραιώς.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Μπλέτσας Χρήστος, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

Παρόντες από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι κ. Ρίπη Μαρία από την Δ/νση Καρτών και ο κ. Γεωργούσης Νίκος από την Δ/νση Marketing, ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ το παρών έδωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας κ. Νίκος Καραούζας.