ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε Θεσσαλονίκη και Γκέτεμποργκ ο ΣΔΥ Βόλου - Κένταυρος

Στο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης έτρεξαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου οι Δρομείς του Κενταύρου, με το Δημήτρη Φράγκο να κάνει σπουδαία εμφάνιση καταλαμβάνοντας τη 10η θέση με χρόνο 1:17:24 ανάμεσα σε 3000 δρομείς που έτρεξαν την απόσταση
Σε Θεσσαλονίκη και Γκέτεμποργκ ο ΣΔΥ Βόλου - Κένταυρος

Στην ίδια απόσταση έτρεξαν με επιτυχία και ο Δημήτρης Γάκης σε 1:41:21 και η Μαρία Δημουλά σε 2:39:23.

Στην ίδια διοργάνωση στο δρόμο των 5χλμ. έτρεξαν ο Γιώργος Κώστας, η Παρασκευή Γκοκγινούδη και η Έφη Καραβασάνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας της Θεσσαλονίκης στέφθηκε για άλλη μια χρονιά από τεράστια επιτυχία προσελκύοντας συνολικά 20.000 δρομείς που απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, γεμάτη ήχο και χρώμα, χάρη στα πολλά σχήματα ζωντανής μουσικής που συνόδευαν και ενθάρρυναν τους δρομείς στην προσπάθεια τους.

Σε ένα σπουδαίο αγώνα τον Ημιμαραθώνιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία - Halvmarathon (Solvikingarna) GÖTEBORG - έτρεξε με επιτυχία την Κυριακή 12 Οκτωβρίου ο Στέλιος Ρουπακιάς.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς που εκπροσώπησαν με επιτυχία το σύλλογο σε δύο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Επόμενη σπουδαία αθλητική διοργάνωση για την οποία προετοιμάζεται ο Σύλλογος και θα συμμετέχει με δεκάδες δρομείς, είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας καθώς και οι παράλληλοι αγώνες, που θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα της διήμερης αποστολής θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία του συλλόγου στο Αθλητικό Κέντρο "Χιλιαδούς", Γ.Δήμου με Μεταμορφώσεως, είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη 19.30 έως 21.00 και γίνονται εγγραφές για τους προσεχείς αγώνες, καθώς και για όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη, ενώ δίνεται και το μπλουζάκι του συλλόγου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: Κ. Κυριαζής 6994583137 , Ε. Βουτσινάς 6977322930
Ε-Mail: sdyvkentavros@gmail.com , Facebook: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου – Κένταυρος.