ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ρελαντί

Ο Ρήγας Φεραίος τελείωσε το παιχνίδι με τη Δάφνη από το πρώτο ημίχρονο (5-0), φτάνοντας στο τελικό 6-1 που τον φέρνει μόνο δεύτερο στον βαθμολογικό πίνακα της Α` ΕΠΣΘ ύστερα από πέντε αγωνιστικές
Στο ρελαντί
Ο Αραμπατζής πανηγυρίζει με τον Γάρο ένα από τα τρία προσωπικά του τέρματα / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γάρος με ατομική ενέργεια κέρδισε κόντρες, ντρίμπλαρε αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό ανοίγοντας το σκορ. Το δεύτερο τέρμα για τους Κυανόλευκους ήρθε με τη συμπλήρωση 20 λεπτών με τον Σέττο να σουτάρει, τον γκολκίπερ Μιχαλόπουλο να απομακρύνει με το πόδι και τον Αραμπατζή να επωφελείται στο... ριμπάουντ για το 2-0. Οι ρόλοι άλλαξαν στο 26` με τον Αραμπατζή να μπαίνει από δεξιά στη μικρή περιοχή και να σουτάρει με ανάποδο πόδι, τερματοφύλακας και αμυντικός δεν μπόρεσαν να αποαμκρύνουν με τον Σέττο να σκοράρει σχεδόν πάνω στη γραμμή για το 3-0. Στη συνέχεια ο Σέττος κέρδισε το πέναλντι αλλά ο Μιχαλόπουλος είπε "όχι" μαντεύοντας σωστά για να έρθει και πάλι ο Αραμπατζής στο 32` και με κεραυνό εκτός περιοχής να κάνει τέσσερα τα τέρματα του Ρήγα. Λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο μεσοεπιθετικός των Κυανόλευκων συμπλήρωσε το χατ-τρικ αποφεύγοντας έναν αμυντικό και πλασάροντας από κοντά (5-0).

Στο δεύτερο μέρος αξίζει να αναφερθούν τα δύο γκολ, το 5-1 (63`) του Καρακίτσου με ωραίο απευθείας σουτ από αριστερά στην περιοχή έπειτα από σέντρακ και το 6-1 Σέττου με κεφαλιά στο 81` έπειτα από σέντρα του Ιωάννου, με τον Αλμασίδη ενδιάμεσα να δοκιμάζει φοβερό σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Εκτός έδρας τον Αίαντα αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική οι Κυανόλευκοι που έφτασαν τους 13 βαθμούς.. Από την άλλη, χωρίς πόντο παρέμεινε η Δάφνη.

Συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Απ. Καλαϊτζίδης, Καψιώτης, Ράπτης (46` Κατσούδας), Γκίνης, Ιωάννου, Ν. Καλαϊτζίδης, Σουγκάρης (65` Μπακάλης), Αλμασίδης, Αραμπατζής (65` Ζατσάι), Γάρος (46` Μιχολίτσης), Σέττος.

Δάφνη (Γιαννούτσος): Μιχαλόπουλος, Μαυρομιχάλης (25` Τσιατσιάνης), Σιαμέτης, Λιόλιος, Λουκάς, Κυρίτσης, Καρακίτσος, Κακάλιας, Τσιγαρίδας, Μαρέδης (86` Βαρελόπουλος), Κανούτας (46` Ρουσάς).