ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αν. διοικητής στο Πανεπιστημιακό Λάρισας ο Βελεστινιώτης Γ. Αποστολίνας

Αναπληρωτής διοικητής στο ΠΓΝΛ αναλαμβάνει ο καταγόμενος από το Βελεστίνο ιατρός – ακτινολόγος, Γεώργιος Αποστολίνας
Αν. διοικητής στο Πανεπιστημιακό Λάρισας ο Βελεστινιώτης Γ. Αποστολίνας

Στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας τοποθετούνται διοικητές, οι οποίοι και στο παρελθόν είχαν υπηρετήσει σε θέσεις διοίκησης είτε σε νοσοκομεία είτε σε υγειονομικές περιφέρειες. Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας αναλαμβάνει ο καταγόμενος από τη Λαμία Δημήτρης Κατσικονούρης.

Ο κ. Κατσικονούρης (εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης) τη διετία 2005 – ’07 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΔΥΠΕ Στερεάς Ελλάδας, ενώ την τριετία 2007 – ‘10 διετέλεσε υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Αναπληρωτής διοικητής στο ΠΓΝΛ αναλαμβάνει ο καταγόμενος από το Βελεστίνο ιατρός – ακτινολόγος Γεώργιος Αποστολίνας. Ο κ. Αποστολίνας διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, σήμερα υπηρετεί στο ΓΝ Τρικάλων, ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου Δημ. Νασίκα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας διοικητής αναλαμβάνει ο καταγόμενος από την Κρανέα Ελασσόνας Χαράλαμπος Μπαλής. Ο κ. Μπαλής είναι σήμερα μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού στο Εργαστήριο Κυτταρογενετικής και Μοριακής Γενετικής, της Ιατρικής Σχολής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπενθυμίζεται πως την τριετία 2013-2016 διετέλεσε αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου (επί θητείας του έτερου Λαρισαίου Κων. Καραμπάτσα), ενώ το τελευταίο διάστημα της θητείας του εκτελούσε χρέη διοικητή.

Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου τοποθετείται ο σημερινός διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Ιωάννης Ντόκος. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ντόκος την περίοδο 2010 – ’13 είχε διατελέσει υποδιοικητής του ΓΝ Βόλου. Στο Nοσοκομείο των Τρικάλων διοικητής τοποθετείται ο σημερινός διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Κων. Γρηγορίου, ενώ διοικητής στο ΓΝ Καρδίτσας τοποθετείται ο Τρικαλινός καθηγητής Κων. Πατέρας.

ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, οι νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας είναι οι εξής:
-ΠΓΝ Λάρισας: Διοικητής - Κατσικονούρης Δημήτριος.
-ΠΓΝ Λάρισας: Αναπλ. διοικητής - Αποστολίνας Γεώργιος.
-ΓΝ Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο»: Διοικητής - Μπαλής Χαράλαμπος.
-ΓΝ Βόλου «Αχιλλοπούλειο»: Διοικητής - Ντόκος Ιωάννης.
-ΓΝ Τρικάλων: Διοικητής - Γρηγορίου Κωνσταντίνος.
-ΓΝ Καρδίτσας: Διοικητής - Πατέρας Κωνσταντίνος.
-ΓΝ Καρπενησίου: Διοικητής - Καρατσίκης Δημήτριος.
-ΓΝ Άμφισσας: Διοικητής - Γεωργίου Χαρίλαος.
-ΓΝ Λιβαδειάς- ΓΝ Θηβών: Διοικητής - Τσαντήλας Αθανάσιος.
-ΓΝ Λιβαδειάς- ΓΝ Θηβών (Αποκεντρωμένη Ο.Μ. «Θήβα»): Αναπλ. διοικητής - Τυρηνόπουλος Κωνσταντίνος.
-ΓΝ Χαλκίδας, ΓΝ-ΚΥ Καρύστου και ΓΝ-ΚΥ Κύμης: Διοικητής - Χατζημαργαρίτης Ευάγγελος.

πηγή: eleftheria.gr