ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ταινία "Ανεκπλήρωτος Γάμος" σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον

Με την ταινία "Ανεκπλήρωτος Γάμος" σε σκηνοθεσία Ντόμινικ Κουκ, συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικής κοινότητας του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου
Η ταινία "Ανεκπλήρωτος Γάμος" σε Μεταξουργείο και Αχίλλειον

Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο Μεταξουργείο στη Νέα Ιωνία και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Αχίλλειο. Ώρα έναρξης 21:30.

Ανεκπλήρωτος Γάμος

On Chesil Beach

Ηνωμένο Βασίλειο, 2018

Σκηνοθεσία: Ντόμινικ Κουκ

Πρωταγωνιστούν: Σέρσα Ρόναν, Μπίλι Χάουλ, Αν Μαρί Νταφ, Αντριαν Σκάρμπορο, Εμιλι Γουάτσον, Σάμιουελ Γουέστ

Διάρκεια: 110 λεπτά

Ο "Ανεκπλήρωτος Γάμος" είναι μια τρυφερή και καθηλωτική ιστορία για μια σχέση που βάλλεται από εξωτερικούς παράγοντες και τις επιρροές του ασυνείδητου των παιδικών χρόνων, σε μια αυστηρή εποχή με σκληρούς κανόνες.

Η καταπιεστική, σε ότι αφορά τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, κοινωνία είναι υπεύθυνη για την καταστροφή ενός νεαρού, νιόπαντρου ζευγαριού, μας λέει στο εξαιρετικό βιβλίο του "Στην ακτή", ο Βρετανός συγγραφέας Ίαν ΜακΓιούαν (συγγραφέας της "Εξιλέωσης"), που ακολουθεί, αρκετά πιστά στην κινηματογραφική του διασκευή (και πρώτη του σκηνοθεσία για τη μεγάλη οθόνη) ο βραβευμένος για τις θεατρικές παραγωγές του και τις πολύ καλές τηλεοπτικές σκηνοθεσίες του (ανάμεσά τους και μια του σεξπιρικού "Ριχάρδου ΙΙΙ") σκηνοθέτης Ντόμινικ Κουκ.

 

Πιο διαβασμένα