ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστολή αποχώρησης Φώτη Καλόγηρου από τη διοίκηση του Ρήγα

Ο Βελεστινιώτης, Φώτης Καλόγηρος, ανακοινώνει με επιστολή του στο Μουσικό Βαγόνι πως αποχωρεί από τα διοικητικά δρώμενα των Κυανόλευκων
Επιστολή αποχώρησης Φώτη Καλόγηρου από τη διοίκηση του Ρήγα

Να σημειωθεί, πως η επιστολή μας έχει σταλεί από την περασμένη Παρασκευή με παράκκληση να μη δημοσιευθεί πριν τον αγώνα του Ρήγα με την Δήμητρα Ευξεινούπολης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (2-2) στο Βελεστίνο.

Αναλυτικά:

Το περασμένο καλοκαίρι και βλέποντας ότι η ομάδα, μη μπορώντας να σχηματίσει διοίκηση, κινδυνεύοντας να γράψει μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της, έπειτα από πιέσεις, δέχθηκα να συμμετάσχω σε ένα διοικητικό σχήμα που θα έτρεχε τον ιστορικό σύλλογο, προσελκύοντας παράλληλα κι άλλους ανθρώπους της περιοχής να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.

Πλέον, ομολογώντας πρώτα προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως το κλίμα ανάμεσα στη διοίκηση αλλά και το αγωνιστικό τμήμα να παραμένει άψογο, κρίνω ότι πρέπει να αποχωρήσω. Ο βασικός λόγος είναι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις που δεν με βοηθούν να είμαι "εκεί" στο 100%.

Ωστόσο, αφορμή αποτέλεσαν και άλλα ζητήματα όπως η απόφαση για αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδα μας, Αχιλλέα Νασιακόπουλου, με την οποία κάθετα διαφωνούσα.

Θεωρώ πως μέλλον του τόπου μας είναι οι Ακαδημίες σε οποιοδήποτε άθλημα και για αυτό το λόγο θα προσπαθήσω να βρίσκομαι κοντά σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται στον τόπο μας. Αξίζει να αναφερθούμε και στο έργο του προπονητή των κυανόλευκων τμημάτων υποδομής Κωνσταντίνου Τσούρικα. Προσωπικά, με ενοχλεί ο Ρήγας να μην διαθέτει τμήμα ποδοσφαίρου να παίξουν οι έφηβοι της περιοχής μας το αγαπημένο τους άθλημα.

Επέλεξα να δημοσιεύσω την παραπάνω επιστολή στον ιστότοπο Μουσικό Βαγόνι γιατί θεωρώ πως κινείται στο πνεύμα προώθησης αθλητικών αξιών της περιοχή μας.

Με τιμή, Φώτης Καλόγηρος.