ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορυφή με "σπασμένα φρένα"

To "9x9" σημείωσαν οι Κυανόλευκοι του Βελεστίνου με εμφατική νίκη, 5-2, επί της Αγίας Άννας στο Olimpico που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας
Κορυφή με "σπασμένα φρένα"

Ένατη σερί νίκη με χατ τρικ του Πάσχου και συνολικά πέντε γκολ για το Ρήγα Φεραίο που πέρασε σήμερα από το Olimpico του Βόλου με σκορ 5-2 επί της Αγίας Άννας "πατώντας" κορυφή και βλέποντας πλέον μπροστά του τα τρία κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, με Διαγόρα εντός, Σούρπη κι Ευξεινούπολη εκτός.

Αγία Άννα - Ρήγας Φεραίος 2-5 (17` Ζάγκας, 43` Κ. Τσιουρέλης πεν. / 8` - 30` - 52` Πάσχος, 11` Γκάκας, 39` αυτ. Χατζητρακόσιας)

16η αγωνιστική στην Α` ΕΠΣΘ

Στους 37 βαθμούς μαζί με Σούρπη κι Ευξεινούπολη πλέον οι Κυανόλευκοι, έχοντας τα ίδια παιχνίδια καθώς οι άλλοι δύο συγκάτοικοι της κορυφής αγωνίζονται αύριο, ενώ οι Βελεστινιώτες "χρωστούν" μία εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σκιάθο. Τα 17 γκολ έφτασε ο Πάσχος που πέρασε πρώτος στη λίστα των σκόρερ, ντεμπούτο για Μασούρα. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Βανγκέλι.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι φίλαθλοι "χόρτασαν" γκολ. Με τη συμπλήρωση οχτώ λεπτών, ο Σπαθής άλλαξε παιχνίδι από τα αριστερά "γεμίζοντας" στην περιοχή, ο Σέττος κατέβασε ωραία με το στήθος και σούταρε με το αριστερό, αμυντικός έβαλε την κόντρα με τη μπάλα να στρώνεται στον Πάσχο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε καθόλου για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα, σε μία φάση που ξεκίνησε και πάλι από το Σπαθή, αυτή τη φορά με χτύπημα κόρνερ, ο Πάσχος έπιασε δυνατή κεφαλιά με το νεαρό Αϊντίνι να αποκρούει αλλά τον Γκάγκα σε στυλ επιθετικού να πιάνει ωραίο γυριστό με το αριστερό για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 17ο λεπτό μία ωραία διαγώνια μπαλιά του Ζαρίφη "έπιασε" στον ύπνο την άμυνα του Ρήγα που διαμαρτυρήθηκε και για οφσάιντ, φέρνοντας σε θέση τετ α τετ από δεξιά στην περιοχή το Θ. Ζάγκα, ο οποίος πλάσαρε τον Παπαγιάννη και παρότι ο γκολκίπερ του Ρήγα βρήκε τη μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Με το χρονόμετρο να δείχνει «30’», ο Πάσχος σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα. Ο Νασιακόπουλος "σέρβιρε" με κόρνερ, ο φορ του Ρήγα έστειλε τη μπάλα προς την εστία με το κεφάλι, αμυντικός απομάκρυνε αλλά ο επόπτης έδειξε αμέσως ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή… κι εγένετο 1-3.

Το χορταστικό πρώτο μέρος περιλάμβανε ακόμα δύο γκολ με τον Χατζητρακόσια στο 39’ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας (1-4) του προσπαθώντας να τη γυρίσει με το στήθος στον Αϊντίνι, ύστερα από σέντρα του Σέττου από τα αριστερά, ενώ στο 42’ ο Κ. Τσιουρέλης ευστόχησε από το σημείο του πέναλντι μειώνοντας σε 2-4. Η παράβαση υπεδείχθη από το ρέφερι Χαλβατζάκο για χέρι του Σπαθή σε προσπάθεια του Σφάκα.

Τυπική διαδικασία ήταν ουσιαστικά τα επόμενα 45 λεπτά. Μόλις στο 52’ Ο Πάσχος είπε "ευχαριστώ" στην ασίστ του Γάρου και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-5. Από πλευράς Ρήγα, υπήρξε… χώρος και για άλλα τέρματα στο "πλαστικό" του Olimpico αλλά ο Σέττος δύο φορές σε τετ α τετ, είδε τη μπάλα να μην καταλήγει εκεί που θέλει, χάρη σε παρέμβαση αμυνόμενου και του τερματοφύλακα.

Συνθέσεις:

Αγία Άννα (Αθανασιάδης): Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Πετσιμέρης, Σ. Τσιουρέλης (55` Σ. Ζάγκας), Σφάκας, Ζαρίφης (70` Πανόπουλος), Αντωνίου (83` Ζαφειρίου), Κ. Τσιουρέλης, Χατζητρακόσιας.

Ρήγας Φεραίος (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάκας, Καρλιάμπας, Σπαθής (87` Μασούρας), Αλεξίου (83` Σουγκάρης), Τσιαντής, Γάρος, Νασιακόπουλος (84` Αραμπατζής), Πάσχος (77` Σταμάτης), Σέττος.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

Αγία Παρασκευή-Μαγνησιακός 5-1
Αγία Αννα-Ρήγας 2-5
Ακρόπολη-Μυρμιδόνες 6-2
Σαρακηνός-Πρωτεσίλαος 2-0

Την Κυριακή:
Σκιάθος-Πύρασος
Ηρακλής-Δήμητρα
Διαγόρας-Αίας