ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεπέρασε τους 81.000 μοναδικούς χρήστες το νέο Μουσικό Βαγόνι!

Από τις 13 Φεβρουαρίου του 2019 έως σήμερα το ανανεωμένο Μουσικό Βαγόνι δέχθηκε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες!
Ξεπέρασε τους 81.000 μοναδικούς χρήστες το νέο Μουσικό Βαγόνι!

Το νέο Μουσικό Βαγόνι, πιο λειτουργικό, ευέλικτο, καλαίσθητο αλλά με την ίδια όρεξη για ενημέρωση, ψυχαγωγία και διάδοση της πολιτιστικής - αθλητικής ατμόσφαιρας του Βελεστίνου... στο υπερπέραν, δέχθηκε 81.348 μοναδικούς χρήστες (στοιχεία: Google Analytics) κατά τους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας του. Συγκεντρώνει δε μηνιαίως τον διόλου μικρό αριθμό των 10.000 και πλέον μοναδικών επισκεπτών!

Ο ιστότοπος του Βελεστίνο και του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ μέλος του Μητρώου Online Media, έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως αξιόπιστη καθημερινή πηγή πληροφόρησης στα εφτά και πλέον χρόνια λειτουργίας του, αποτελώντας και το συνδετικό κρίκο με την πατρίδα τους για τους εσωτερικούς κι εξωτερικούς μετανάστες.

Με ένα πολυσκελές πεδίο πληροφοριών, το Μουσικό Βαγόνι προσέλκυσε με τη νέα του πλατφόρμα ακόμα περισσότερους επαγγελματίες που διαπίστωσαν πως για το δικό τους συμφέρον πρέπει να βρίσκονται στη λίστα επιχειρήσεων (αλλά και δημόσιων υπηρεσιών) "Βρείτε στο Βαγόνι".

Νέα του Δήμου και Πολιτισμός, Αθλητισμός, η συγκινησιακή στήλη ΡΕΤΡΟ, οι Αγγελίες που βοηθούν άμεσα πολύ κόσμο να προωθήσει το προϊόν - υπηρεσία του αλλά και τους υπόλοιπους να αντλήσουν πληροφορίες για διάφορα θέματα όπως η στέγη, η κατηγορία Ψυχαγωγία με προτάσεις για Σινεμά - Θέατρο - Συναυλίες, ο τομέας ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ στον οποίο πολλοί Βελεστινιώτες έχουν στείλει άρθρα ποικίλου ενδιαφέροντος, τα Αφιερώματα καθώς και τα πρωτοποριακά Photo και Video Gallery που φτιάχτηκαν ειδικά για εσάς, τους αναγνώστες, έχουν συντελέσει ώστε το ταξίδι με το Μουσικό Βαγόνι να μην χάνει ποτέ το ενδιαφέρον του!

Ταυτόχρονα, δεν θα μπορούσε να λείπει η επαφή με τον κόσμο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και κυρίως σε Facebook, You Tube και Instagram!

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ξανά!

Με τιμή, Φοίβος Παπαγεωργίου.