ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε απόσταση βολής

Με χατ τρικ του Αραμπατζή και με τη συμβολή των νέων αποκτημάτων, Καρακίτσιου και Καραγιάννη, οι Κυανόλευκοι φιλοδώρησαν με πέντε (1-5) τέρματα τη νεανική Αγία Παρασκευή μειώνοντας στο "-2" την απόσταση από την κορυφή
Σε απόσταση βολής
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στην Αγία Παρασκευή είχε από κάποιο σημείο και μετά διαδικαστικό χαρακτήρια για την ομάδα του Κώστα Σταματίου που την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Πρωτεσίλαο.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αραμπατζής εκμεταλλεύτηκε την "πάσα" του Γαλιόπουλου σκοράροντας σε κενή εστία για το 0-1. Με τη συμπλήρωση 17 λεπτών παιχνιδιού ο Σουγκάρης προώθησε ωραία τη μπάλα από αριστερά για τον Αραμπατζή, αυτός την "έσπασε" στο ύψος του πέναλντι στον Καρακίτσιο που σούταρε σωστά για το 0-2.

Ένα πολύ ωραία χτυπημένο απευθείας φάουλ του Κούκιου λίγο έξω από την περιοχή στο 27` έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους (1-2) με τον Ρήγα να δημιουργεί ευκαιρίες για τρίτο τέρμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τους Γουτούλη και Γάρο αλλά να μη βρίσκει δίχτυα. Κάτι που συνέβη στο 19ο λεπτό της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 64` όταν οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ωραία τη μπάλα από τα αριστερά με τον Γουτούλη να δίνει κάθετα στον Αραμπατζή, αυτός να ανοίγει αριστερά για τον Αλμασίδη που έπαιξε με ωραία σέντρα το "1-2" με το συμπαίκτη του ο οποίος είχε κινηθεί ως φορ και πλάσαρε από πολύ κοντά για το 1-3.

Μία προσωπική ενέργεια του Καραγιάννη στο 72`, οδήγησε στο αυτογκόλ του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Τσίλογλου, για το 1-4 με το τελικό 1-5 να σημειώνει και πάλι ο Αραμπατζής έπειτα από ωραία ασίστ του Καρακίτσιου.

Πλέον, ο Ρήγας ισοβαθμεί με 27 βαθμούς στην τρίτη θέση της κατάταξης μαζί με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών το 2020 υποδεχόμενος των Πρωτεσίλαο. Θυμίζουμε 29 βαθμούς έχει ο πρωτοπόρος Σαρακηνός, 28 ο δεύτερος Αίντας Σούρηπς και 25 ο πέμπτης Τοξότης. Στην άλλη πλευρά, η Αγία Παρασκευή βρίσκεται στην 11η θέση έχοντας συγκεντρώσει 13 πόντους.

Να σημειωθεί πως στην δεύτερη εξ αναβολής αναμέτρηση της ημέρας, η ΑΕ 2002 νίκησε με το επιβλητικό 7-3 τον Πύρασο.

Συνθέσεις:

Αγία Παρασκευή: Γαλιόπουλος, Μαστακούλης, Παπαδήμος, Λουμπάρδος, Βαρελόπουλος, Τσίλογλου (75΄Μαρμαρινός), Αντωνίου (71’ Τσολάκης), Κούκιος (89’ Ιωακειμίδης), Μαυροζούμης (58` Δημόπουλος), Ε. Μεγαγιάννης, Γκέκος.

Ρήγας Φεραίος: Ανατολής, Κακάνης, Αλμασίδης (81’ Μπομπότης), Ράπτης, Γκίνης, Κακάνης), Σουγκάρης (77′ Ζατσάι), Κατσούδας (60’ Καραγιάννης), Καρακίτσιος, Αραμπατζής, Γουτούλης, Γάρος (56’ Ν. Καλαϊτζίδης).

Διαιτησία: Αθηναίος, Α. Αναστασίου, Π. Σακκάς.