ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υψηλές πτήσεις

Ο Αραμπατζής μοίραζε, οι Γάρος και Γουτούλης "εκτελούσαν" κι έτσι οι Κυανόλευκοι συνέχισαν το απόλυτο νικών στο 2020 επικρατώντας 3-0 του Τοξότη στο Βελεστίνο για να ανέβουν στη δεύτερη θέση
Υψηλές πτήσεις
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ / ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Χωρίς φρένο φαίνεται πως μπήκανε οι Βελεστινιώτες στο νέο έτος, μετρώντας ήδη έξι νίκες (η μία α.α) σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σήμερα, για την 16η αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο, αντίπαλός τους ήταν ο πέμπτος στην κατάταξη Τοξότης που άντεξε για 40 λεπτά. Η μεγαλύτερη φάση του Ρήγα μέχρι τότε ήταν το δοκάρι του Καρακίτσιου από το ύψος του πέναλντι (25`) ύστερα από γύρισμα του Γουτούλη από τα αριστερά. Σε μία παρόμοια στιγμή από την άλλη μεριά του γηπέδου στο 40ο λεπτό, ο Αραμπατζής "σέρβιρε" συρτά, ο Καρακίτσιος προσπάθησε χωρίς επιτυχία να μπει στην πορεία της μπάλας στο πρώτο δοκάρι με τον επερχόμενο Γάρο να μην αστοχεί ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

Στο δίλεπτο 58`-59` της επανάληψης διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Κώστα Σταματίου. Αρχικά, ο Αραμπατζής βρήκε διαγώνια με λόμπα σε φάουλ τον Γουτούλη στα δεξιά της περιοχής, αυτός κατέβασε ωραία και σούταρε στην απέναντι γωνία στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπράνου για το 2-0. Στην επόμενη φάση, ο σκόρερ ήταν που ξεκίνησε ένα σόλο από το χώρο της μεσαίας γραμμής από δεξιά, στη συνέχεια γύρισε πιο μέσα στο ημικύκλιο της περιοχής στον Αραμπατζή, που γύρισε το σώμα του 180 μοίρες και έδωσε στον Γάρο την ασίστ για το 3-0.

Το τελευταίο μισάωρο δεν έκρυβε κάτι ιδιαίτερο εκτός από τον τραυματισμό με θλάση του Αραμπατζή που μέτρησε τρεις ασίστ. Ο Ρήγας έπιασε τη δεύτερη θέση (36 β. ) στην Α` ΕΠΣΘ μαζί με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, παραμένοντας αμφότεροι δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Σαρακηνό. Την επόμενη αγωνιστική οι Κυανόλευκοι υποδέχονται τον Πύρασο. Παράλληλα, θυμίζουμε πως βρίσκονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πρέπει να διαχειριστούν σωστά, με αφορμή τα πλέι οφ., τα παιχνίδια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, έχοντας και τρεις εκτός έδρας δοκιμασίες σε Σαρακηνό, Αγία Άννα και Δήμητρα Ευξεινούπολης. Τέλος, να σημειωθεί πως ντεμπούτο με τα κυανόλευκα πραγματοποίησε και ο Κουκουτσέλος.

Οι συνθέσεις:

Ρήγας Φεραίος (Σταματίου): Απ. Καλαϊτζίδης, Κακάνης (90` Χότζα), Αλμασίδης, Ράπτης, Ιωάννου, Σουγκάρης, Ν. Καλαϊτζίδης, Γάρος (87` Γκίνης), Αραμπατζής (85` λ. τρ. Κουκουτσέλος), Γουτούλης (65` Κουτσώνας), Καρακίτσιος.

Τοξότης (Χρυσοχού): Μπράνος, Παναγιώτου, Γώγος (61` Λέτσος), Νταγκούδης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Ντίτσιος (71` Γερακίνης), Μάστορας, Ε. Δενελάβας, Παπουτσής (72` Μιαρίτης), Δούλας (54` Λουάνι).

Διαιτητική τριάδα. Καλατζής, Γεωργαντζής, Αντωνίου.