ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετρ της Γ` Εθνικής ο Λάκης

Όσο μεγαλώνει... τόσο πιο επιθετικός φαίνεται πως γίνεται ο Λάκης Μπακάλης που βρίσκεται μόνος δεύτερος με το Θησέα Αγριάς στον 3ο όμιλο της Γ` Εθνικής
Μετρ της Γ` Εθνικής ο Λάκης

Ο Βελεστινιώτης τεχνικός, αφού ανέλαβε κι "έσωσε" πέρυσι το Θησέα μετά το κακό ξεκίνημα, φέτος δίνει παραστάσεις εντός αλλά κι εκτός έδρας, μετρώντας 37 βαθμούς, οχτώ στροφές πριν το φινάλε.

Οι Πράσινοι απέχουν 8 βαθμούς από την πρώτη θέση και εφτά από την τρίτη που βρίσκεται η ΑΕ Καρίτσας, η οποία δημιουργήθηκε με πρωταγωνιστικές βλέψεις, σε αντίθεση με το σύλλογο της Αγριάς.

Μάλιστα, ο απολογισμός των 36 τερμάτων σε 18 παιχνίδια, δίνει μέχρι στιγμής στο Θησέα -βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου- το βραβείο της καλύτερης επίθεσης στον όμιλο, πάνω και από τον πρωτοπόρο κι επερχόμενο πρωταθλητή Πιερικό (35), ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες επιδόσεις συνολικά της κατηγορίας.

Χθες, Κυριακή, ο Θησέας επικράτησε 2-1 του Διγενή στην Οιχαλία με ανατροπή κι έντονο το νεανικό στοιχείο. Ο υψηλόσωμος φορ Βλάχος σημείωσε το νικητήριο τέρμα κι έτσι έφτασε τα 11 ακολουθώντας τον Αλεξίου της ΑΕ Καρίτσας (13) στον πίνακα των σκόρερ.

Ρήγας, Αλμυρός, Ολυμπιακός Βόλου και τώρα ο Θησέας.

Αναμφίβολα, ο έμπειρος τεχνικός αναδεικνύεται σε μετρ της νέας Γ` Εθνικής.